Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Marokko

Marrakesh, Marokko – Kenzi Rose Garden ****

hele året

Kenzi Rose Garden **** – Marrakesh

Dette velfungerende hotel ligger nærmest i centrum af Marrakesh by, i 10 minutters gang fra den historiske gamle bydel med den berømte plads Djemaa El Fna, som er et stort torv og markedsplads. Er et must at besøge.

Fra hotellet kommer du også let ud til golfbanerne, de fleste kun 5-10 minutter fra hotellet.

 

 

 

 

kr. 10.998,- Læs mere

Iberostar Palmaraie Marrakesh *****

Hele året
Med en fantastisk udsigt til Atlas Bjergene, 3 pools og 9 golfbaner tæt ved, er Iberostars allinclusive hotel en oplagt mulighed for den golfer, der gerne vil have kort til golfen og samtidigt opleve den vidunderlige stille atmosfære lidt udenfor den pulserende by.

 

kr. 11.495,- Læs mere

Be Live Collection***** Marrakech, Marokko

hele året

Be Live Collection***** Marrakech, Marokko

 

Dette fremragende 5 stjernede hotel ligger lidt nord for Marrakech centrum, omkrandset af skove og flere golfbaner.  Det er et “adults only” hotel så kun adgang over 18 år.

Det er tillige et allinclusive hotel med flere restauranter, både a la carte og buffet, samt hyggelige barer såvel indendørs som omkring den store smukke pool.

Store velindrettede værelser og adskillelige muligheder for at holde sig i form, bortset fra golfen, i den store SPA & Wellness afdeling, med indendørs pool og meget mere.

 

kr. 11.245,- Læs mere

Hotel Iberostar Founty Beach **** allinclusive, Agadir, Marokko

Helårsdestination

Iberostar Founty Beach ****, Agadir, Marokko

Iberostar Founty Beach er det oplagte valg hvis du skal kombinere varme, sand, strand, tennis og nogle fine runder golf.

Hotellet er et velfungerende “All Inclusive” hotel, opført i en smuk blanding af historisk marokkansk stil – især hele frontpartiet – kombineret med en praktisk tilgang i bygningerne der rummer værelserne, så man får mest mulig glæde af udsigt, balkoner og terrasser. Hotellet ligger i kernen af det mest attraktive område af Agadir med en vidunderlig bred strand til Atlanterhavet. Hertil, måske overraskende for mange, et utroligt levende aften og natteliv. Hotellets bar direkte til stranden er et utroligt populært samlingssted, og så med helt fri bar.

Er du på ferie for at spille nogle fine golfbaner, nyde livet på stranden og gerne vil have lidt underholdning om aftenen, er Agadir enestående. Er du mere til den historiske oplevelse, som Marokko også er så rig på, anbefaler vi du ser på vore rejser til Marrakech. Dette hænger givetvis sammen med at Agadir i 1960 var udsat for et voldsomt jordskælv, som jævnede byen med jorden. Du vil derfor opleve Agadir mere som en by ved Middelhavet i Sydfrankrig.

En af del overlevne bydele gemmer på en meget smuk, såkaldt Medina, butik og boder med alverdens tilbud, som ligger kun 10 minutters gang fra hotellet.

Fra kr. 9.995,- Læs mere

Kech Hotel **** Marrakesh, Marokko

hele året

Kech Boutique Hotel **** Marrakesh, Marokko

I centrum af Medinaen ligger den eventyrlige plads Djemaa el-Fna. Om dagen rimelig stille, men når mørket falder på begynder her et liv, som er af en anden verden . Bjørne – og slangetæmmere, boksekampe, med handsker, historiefortællere, som samler store flokke af lokalbeboere, der med gribende engagement følger udviklingen i historien. Dette blot for at nævne nogle få af de mange aktiviteter. Hertil en lang række restauranter med alverdens spændende forslag til aftenmåltidet. Billedet ovenfor yder ikke helt ret færdighed , men dog et indtryk af hvad der venter.

Vi anbefaler det firestjernede Kech Boutique & Spa Hotel, som er et eksklusivt hotel i rask gå afstand til Djemaa el-Fna. Meget praktisk for transport til golfbanerne og nemt at komme til og fra, når man skal udforske denne fantastiske by.

Vi pakker 5 runder golf under opholdet og starter på Palm Ourika, hvor buggy med GPS er inkluderet. Derpå skal vi prøve kræfter med Noria, dernæst Assoufid, som i 2014 blev valgt til Afrikas bedste golfbane, tegnet af Naill Cameron og slutter med Al Maden og den berømte Trent Jones Bane Royal Golf. Så der venter fine udfordringer på alle baner . Vi sørger for transporten til og fra lufthavn og til og fra golfbanerne.

 

kr. 8.995,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af