Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Toscana

Toscana

Matchtur d. 25. oktober - 1. november 2020

Il Pelagone Golf & Spa resort ****Toscana, Italien

Toscana er, helt forståeligt,  blevet et af Europas mest eftertragtede rejsemål. De lange bløde smukke bjerge, og en helt enestående kultur og historie, som har fostret nogle af Italiens mest fremtrædende kulturpersonligheder,  gør  denne del af landet til noget specielt.  Siena, Firenze, Pisa, Lucca og naturligvis “verdens bedste” vin Brunello  sætter rimeligvis tanker i gang hvis man holder af kvalitet og gerne vil kombinere de smukke omgivelser  på golfbanen, med et spændende køkken og vin i mesterklasse. Vi serverer  3  “a la carte”  middage undervejs i den typiske toscanske restaurant “Le Cretelle” så du også på hotellet kan glæde dig over fine gourmet oplevelser. Med en gennemsnits temperatur i maj på 22 – 25. grader i oktober, får du en herlig “indian Summer” i herlige omgivelser, spiller 5 runder golf og bliver en meget bedre golfer med Johns undervisning.

Golfbanen er en smukt anlagt naturbane 6.500 m fra de bagerste klodser, som fint breder sig over de karakteristiske  bløde bakker, omkranset af velduftende vinmarker. Banen kan fint gås, og der medfølger i pakken fri trolley. Har du lidt besvær med at komme rundt, kan du leje buddy og el. trolleys.

Til resortet hører to fine tennisbaner, et sort poolanlæg, med egen restaurant, en stor SPA afdeling med sauna og tyrkisk bad. Resortet ejer endvidere en herlig Beach Club, nede ved Middelhavet, hvor du kan bade på en dejlig strand og nyde betjeningen i de smukke liggestole. Der er fri transfer  til og fra stranden.

Fra kr. 9.995,- Læs mere

Argentario Resort Golf & Spa ***** Toscana

Hele året
kr. 6.995,- Læs mere

Castelfalfi Resort **** Toscana

Hele året
kr. 4.620,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af