Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Sicilien

Sicilien – Picciolo Etna Golfresort

Hele året

Sicilien – Picciolo Etna Golf Escape

Picciolo Etna Golf, ligger ca. 1 times kørsel fra Catania Lufthavn, og består af en række bygninger opført i traditionel siciliansk stil. Her er et hyggeligt hotel, med store velindrettede værelser. en 900 kvm. stor SPA afdeling med sauna, tyrkisk bad, indendørs pool og rum til en lang række behandlinger. Et fitnes center og en stor udendørs pool vil være med til at gøre opholdet fuldendt

Golf Resorten  ligger for foden af Mount Etna lige indenfor det man kalder Etna Natur Park. Udsigten  fra hotellet og golfbanen er intet mindre end enestående. Toppen af vulkanen er i lange perioder snedækket og med de store skovområder og vingårde, som fanger blikket på vejen til toppen  kan man nemt tabe koncentrationen, i den “vigtige” golfmatch til fordel for de usædvanligt smukke oplevelser.

Ikke langt fra resorten finder du vidunderligt smukke strande og til at løfte oplevelse, fint bevarede ruiner fra den periode Sicilien var besat af græske by stater.

Af de tre golfresorts vi tilbyder på Sicilien (Verdura, Donnafugata og Picciolo) er sidstnævnte den, som står klarest, når vi skal pege på et sted, som vil fæstne sig som den ægte sicilianske oplevelse.

kr. 9.950,- Læs mere

Donnafugata Spa and Golf Resort, Sicilien, Italien

Hele året

Tænk engang – at gå i Platons fodspor – ikke for at forme filosofiske tanker – men spille golf på to fremragende golfbaner, den ene tegnet af legendariske Gary Player. Den anden af lokale Franco Piras, som ikke ligger i baghjulet, men er helt på højde med Gary Player, med et design som du med sikkerhed vil finde udfordrende og interessant.

Resorten ligger smukt på sydkysten af Sicilien, kun en times kørsel fra  Catania Lufthavn ikke langt fra den historiske by Ragusa, som er optaget i UNESCO  World Heritage Site og ganske tæt ved  Donnafugata Slot, et Middelalder Palads, med en smuk og  berømte spejlsal.

Er du Platon fan, er der ikke langt til historisk smukke Syrakus, hvor den gamle mester tilbragte en længere periode,  en udflugt som måske kan kombineres med  vulkanen Etna, en af de mest aktive i Europa, og absolut et besøg værd.

 

kr. 8.850,- Læs mere

Verdura Resort***** Sicilien, Italien

Hele året

Verdura Resort***** Sicilien, Italien

Fra kr. 13.260,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af