Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser for singler

Tidligere var det svært for singler at finde en god ferierejse. Sådan er det heldigvis ikke længere, og i dag har du flere muligheder end nogensinde før. Er du golfentusiast, kan det dog være lidt sværere at finde en pakkerejse, der passer til dig.

Hvor finder du seriøse golfrejser?

De fleste golfelskere vil gerne nyde en afslappet ferie med mad, kulturoplevelser og socialt samvær – og selvfølgelig med god tid til at spille golf. Nogle golfrejser for singler bryster sig af ferie i smukke omgivelser, lækkert klima i et solrigt land samt hygge og gode middage med de andre rejsende på turen. Desværre bliver det på bekostning af golfspillet. Det bliver til et par mindre turneringer, men golf får generelt ikke lov til at fylde ret meget. I stedet bliver det et tidsfordriv mellem måltiderne og udflugterne på ferien.

De færreste golfentusiaster er tilfredse med den type ferie. Men hvad er alternativet?

Passion for golf

Her kommer Mulligan Golf Rejser ind i billedet. Vi mener, at golfrejser for singler skal handle om golf. Vores rejser har altid golf som udgangspunkt. Vi ved nemlig godt, hvor frustrerende det kan føles at være på en dyr rejse, der slår sig op på at være en golfrejse, men i virkeligheden tager ganske let på golf-delen af turen. Derfor er golf altid i centrum hos os, og vi tilbyder golfrejser både for par og for singler.

En af vores årlige ture er en golfrejse for singler. I 2018 går rejsen til Ponte de Lima i Portugal. Turen er en grupperejse, hvor du er omgivet af andre golfentusiaster. Vi rejser i september, hvor klimaet stadig er dejligt lunt, men ikke så varmt, at du ikke kan koncentrere sig om spillet. Samvær uden for golfbanen bliver der selvfølgelig også tid til. Rejsen ligger på samme tidspunkt som byens årlige vinfest, den største i Portugal, hvor folk valfarter fra nær og fjern for at opleve fejringerne rundt omkring i byen. Under opholdet bliver der rigeligt tid til, at vi sammen kan spille seriøse turneringer og samtidig opleve vinfestivalen med farverige optog, feststemte portugisere og god vin. Hver aften rundes af med fælles middag i golfklubben, hvor du har bedre lejlighed til at lære dine medrejsende at kende og forhåbentlig finde nye venner, der deler din passion for golf.

Hvis du vil vide mere om vores golfrejser for singler, er du velkommen til at kontakte os.

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af