Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Egypten

Af Valdemar Bandolowski.
For år tilbage var Egypten et utroligt populært rejsemål blandt vores golfgæster. Fine baner, passende temperatur og fornuftige priser. Den Egyptiske Revolution i 2011, satte desværre en stopper for den turisme Egypten var så afhængig af. Under mit netop afviklede 8 dages besøg, har det været en fornøjelse at opleve hvordan Egypterne, i stedet for at falde i dyb søvn, har brugt de mange år til at arbejde hårdt på forbedring af infrastrukturen, bygning af nye golfbaner og med en ubeskrivelig iver arbejdet på at gøre de historiske tilbud endnu mere fantastiske og meget større.

Jeg har igennem årene besøgt Egypten 16 gange, dels for at spille golf dels for at deltage i den årlige kapsejlads “October Regatta i Alexandria” og kan ikke mindes at have oplevet tilsvarende engagement for at bringe landet på fode igen. Nye motorveje har halveret transporttiden fra lufthavnen og “downtown” Cairo ud til Giza hvor vores hotel ligger og til de mange nye golfbaner i nærheden. Læg dertil, at man i denne, skal vi kalde det vanskelige periode, har iværksat bygning af nye golfbaner med bl.a. Jack Nicklaus, Karl Litten og Greg Norman som arkitekter. Så vi i dag kan byde på 4 fremragende golfbaner i og omkring Pyramiderne i Giza. Jeg har næsegrus beundring for den udvikling Egypten har gennemgået, uanset hvordan man ser det politiske billede, er det optimisme og en ustyrlig trang til at bringe Egypten på landkortet igen.

Om nogle måneder åbner et helt nyt Megamuseum, som ligger i Giza med udsigt til Pyramiderne og foreløbigt med mere end 100.000 genstande udstillet. Tænk at man for første gang får mulighed for at udstille de 5000 genstande der blev fundet i Tutankhamons Grav i 1922. Hidtil har kun en 1/3 været udstillet i Cairo Museum. Det er usikkert om det nye museum når at åbne fuldt ud til denne rejse, men vi kommer jævnligt forbi, og vil kunne se nogle af de 50.000 genstande, som allerede er udstillede.

Egypten, Cairo – Giza golf

20. - 28. november 2022

Egypten Cairo Giza, Hotel Swiss Inn – 20. -28. november 2022

Vort hotel ligger vest for Cairo i Giza, som bortset fra Pyramiderne og Sfinksen, også  består af en række eksklusive udviklingsprojekter med imponerende villaer og mange med fremragende golfbaner, designet af nogle af klodens mest anerkendte.  Vort 5 stjernede Swiss Inn Hotel ligger i en sådan enklave kaldet Dreamland, hvor en af naboerne er den fremragende  Dreamland Golf Resort. De øvrige baner i dette program ligger tilsvarende i disse enklaver.

Hotellet byder på alt det du forventer af et 5 stjernet hotel. Meget lækkert stort pool område, fitness og SPA og fri wifi på værelser og fælleslokaler. Alle værelser har en balkon eller udgang til terrasse og for de fleste med et kik indtil golfbanen.  På dit værelse er der mulighed for at lave te eller kaffe og et køleskab med et pænt udvalg af drikkevarer.

Hotellets restaurant står for en dejlig varieret morgenbuffet, med masser af frugt og juices, produktion af æggevarianter og meget mere. Middagen vil vi indtage inde i restauranten eller ved bordene opstillet foran ved pool området.

Hotellet råder over 3 restauranter og en hyggelig bar med udgang til et hyggeligt opholdsområde foran poolen.

Fra hotellet er der kun ca. 15 minutters transport il Pyramiderne.

12.495,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af