Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Cypern

Nytårsrejse til Cypern 28. december 2021 – 4. januar 2022

28. december - 4. januar 2022

Golf og nytårsfest på Cypern.  (6 pladser tilbage)

Når du bliver rigtig træt af kulde, vind og regn, er Cypern et oplagt sted at fejre julen. Det er lykkedes os at få et passende antal værelser, på denne herlige resort, hvor vor nytårsrejse altid bliver udsolgt.

Cypern er Europas varmeste plet om vinteren. 330 solskinsdage om året og med sikkerhed korte bukser og polo i december. Vi har afviklet vor nytårs rejse hertil de sidste 5 år, og tør godt love at du kan skære garderoben ned til et par langebukser, til pænere brug.

Vi fejrer en festlig nytårsaften sammen et stort levende orkester, masser af dans og en overdådig middag med 5 retter mad, og fri vin og drinks.

Der bliver naturligvis også tid til 5 runder golf i hyggeligt selskab. Måtte du få tid til overs er her også en fin SPA, Tennis, pool  og meget mere.

I vor pakke indgår, fly incl. transport af golfbag. Vi flyver med Europas bedste flyselskab for 3 die gang Turkish Airlines, du har 7 nætter med halvpension – morgenbuffet og middags arrangement, dertil 5 runder golf på resortens fremragende 18 hullers bane.

 

 

 

 

kr. 9.850,- Læs mere

Capital Coast Resort**** Cypern

hele året

Capital Coast Resort**** Cypern

Capital Coast Resort And Spa ligger i Pafos og tilbyder eksklusive ferieboliger. Resortet ligger ved stranden, og der bydes på spa med spabad, tyrkisk bad, sauna og massagebehandlinger.

De lyse værelser er moderne og elegant indrettet. Nogle af værelserne har fuldt udstyret køkken med ovn og opvaskemaskine. Der er desuden et stort opholdsområde med dvd-afspiller og fladskærms-tv med satellitkanaler.

Restauranten på Capital Coast Resort and Spa serverer en kombination af traditionelle og internationale retter. Hotellet har udendørs poolbar samt bar på tagterrassen, hvorfra der er udsigt over Middelhavet. Der serveres officielt godkendt cypriotisk morgenmad.

 

kr. 9.995,- Læs mere

Amphora Hotel **** Cypern

hele året

Amphora Hotel ****  Cypern

 

Amphora Hotel & Suites ligger ved stranden ved den gamle vinfabrik SODAP. Der tilbydes indkvartering med havudsigt i en anlagt have. Der er en smukt formet pool, restaurant samt loungebar. Paphos’ slot og havn ligger i kort gåafstand derfra.

Værelserne, suiterne og lejlighederne på Amphora er elegant indrettet og har egen balkon. Der er fladskærms-tv med satellitkanaler, elkedel, aircondition samt eget badeværelse med tøfler og gratis toiletartikler.

Der serveres cypriotiske og internationale retter i stedets restaurant, og du kan slappe af med en cocktail i loungebaren. Der er desuden poolbar som er åben i sommermånederne. Der serveres amerikansk morgenmad.

kr. 9.995,- Læs mere

Cypern, Aphrodite Hills Hotel, Spa, Golf

hele året

Cypern, Aphrodite Hills Hotel, Spa, Golf  – Matchtur 4. – 9. november 2021.

Denne super luksuriøse resort, med Cyperns klart bedste golfbane, nu kendt under navnet PGA National Cypress, er en fin kombination af to dele af den bedste verden.Et fremragende 5 stjernet hotel og øens bedst golfbane. Aphrodite Hills ligger vidunderligt i den sydøstlige del af  øen, med udsigt over Middelhavet og Afrodites “mytiske” klippe. Her er et væld af pools, smukke sandstrande og en vidunderlig SPA afdeling .

 

kr. 11.950,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af