Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Belek

Hotel Sueno Deluxe Belek *****

Hele året

Hotel Sueno Deluxe Belek *****

Er det nyeste hotel i Sueno familien og hvilket hotel. Ligger nærmest nede på selve stranden og kun 300 m fra de 2 golfbaner på søsterhotellet.

Der tilbydes udendørs pool med flere vandrutsjebaner og indendørs pool. Desuden findes der gratis WiFi omkring hotellet.

Samtlige værelse her omfatter aircondition, balkon eller terrasse, kaffe-/tefaciliteter, bruser eller badekar, fyldt minibar og opholdsområde.

Hos Sueno Hotels Deluxe Belek finder du et moderne orientalsk designet spa- og wellness-center samt en privat strand. På à la carte-restauranterne kan du smage tyrkiske og internationale retter. Der er også indendørs lunapark, spilcenter og biograf. Hotellet byder også på dag- og nataktiviteter og mødelokaler.

I vor pakke her indgår 4 runder golf på søsterhotellets 2 baner.

fra kr. 10.995,- Læs mere

Hotel Sueno Golf Belek ****

hele året

Hotel Sueno Golf Belek ****

Er et af de mindre, men meget hyggelige hoteller i Belek, med to fine golfbaner anlagt omkring hotellet.

Nydelige værelser og et par fremragende restauranter med skøn udsigt over golfbanerne. Hertil, måske Beleks mest populære bar, hvor man sidder over en sø og kan nyde spillet på banerne.

 

fra kr. 10.995 -,- Læs mere

Kaya Belek Hotel *****, Belek, Antalya

Hele året

Dette hotel ligger i hjertet af det man kunne kalde den oprindelige del af golfbyen Belek, ca. 30 minutters kørsel fra Lufthavnen i Antalya.

Fra kr. 9.695 ,- Læs mere

Sirene Belek Hotel***** Antalya

Hele året

Stort velbeliggende hotel, med to af Beleks allerbedste baner.

fra kr. 9.995,- Læs mere

Maxx Royal Golf & Spa Resort***** Belek, Tyrkiet

Hele året

Maxx Royal Golf & Spa Resort***** Belek, Tyrkiet

Maxx Royal er nok det mest eksklusive hotel overhovedet på Belek kysten. Når du træder ind i hotellets hall er du ikke i tvivl om, at der her er brugt ufattelige midler for at gøre dette til en ekstraordinær oplevelse.

Standard værelserne er 70 kvm. og udstyret stilfuldt med smukke Ludvig d. XIV inspirerede møbler. Når du slår øjnene op om morgenen, kunne du meget vel få det indtryk, at du har sovet i Versailles og ikke på et stort golf hotel i Tyrkiet.

Her venter en helt særlig oplevelse og en fremragende golfbane tegnet af Montgomerie, som mange mener er Beleks bedste, og som de sidste år har været anvendt til Turkish Open.

Pris fra kr. 14.575,- Læs mere

Cornelia Diamond Golf & Spa Resort ***** Belek, Tyrkiet

Hele året

Cornelia Diamond Golf & Spa Resort ***** Belek, Tyrkiet

 

Cornelia Diamond er nok det mest populære allinclusive hotel i Belek. Det er knapt så vildt udstyret som Maxx Royal eller Regnum, men indeholder store lækre værelser, og restauranter af en anden verden. Flere pools og en eminent service af det altid veloplagte personale, gør opholdet til en særlig oplevelse.

Golfen spiller du på den vidunderlige 27 hullers park-skov bane Nick Faldo har tegnet til hotellets gæster.

Fra kr. 10.995 ,- Læs mere

Regnum and Carya Golf and Spa Resort ***** Belek, Tyrkiet

Hele året

Regnum & Carya Golf and Spa Resort ***** Belek, Tyrkiet

 

Regnum Golf & Spa Hotel***** er et ustyrligt lækkert 5 stjernet hotel, med dejlige værelser og mindre villaer, hvis du foretrækker det. Kvaliteten er simpelthen i top overalt og hotellet kunne meget vel have krævet en 6 stjerne, hvis denne udmærkelse fandtes. Her venter en rigtig stor oplevelse i restauranter og omkring de store smukke pools.

Regnum ejer to golfbaner. Den meget eftertragtede Carya Golf og den historiske National. Begge en fin spændende oplevelse.

Fra kr. 15.995,- Læs mere

Cornelia de Luxe *****, Belek, Tyrkiet

Hele året

 

Cornelia de Luxe Resort *****

Er det ældre af de to Cornelia hoteller og opført i en farverig minimalistisk stil, hvor alt er holdt smukt og enkelt, men med mange friske farver. Lobbyen er lys og byder gæsterne velkommen på en herlig afslappet måde.

Værelserne er holdt i lyse pastelfarver, og indeholder alt hvad du forventer af et femstjernet hotel. Pool området er et af de mest spændende i Belek. Formet som lille flod med vandfald og med rig lejlighed til den rigtigt lange forfriskende svømmetur. Det er kendetegnende at de gæster som har været her en gang og er faldet godt til, kun vil tilbage til Cornelia de Luxe.

fra kr. 10.995,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af

×