Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser med all inclusive

Ferien er det tidspunkt, hvor du kan lægge bekymringerne bag dig, slappe af og nyde tilværelsen i fulde drag. Det er en af grundene til, at all inclusive rejser er blevet så populære. Her kan du rigtigt få en pause fra hverdagen med en luksusrejse, hvor du ikke skal koncentrere dig om andet end at nyde ferien og friheden.

De fleste mennesker vil dog gerne have en ferie med indhold. Hvis du elsker golf, er du ikke den eneste, og golfrejser med all inclusive er de seneste par år blevet mere efterspurgte. Her får du som golfentusiast en dejligt afslappende ferie, hvor du kan fokusere på din passion og spille golf sammen med ligesindede.

Hvad får du ud af en golfrejse med all inclusive?

Golfrejser findes i mange afskygninger, og hos Mulligan Golf Rejser har vi 25 års erfaring med at skabe fantastiske rejseoplevelser, der alle har golf i centrum. Nogle mennesker vil helst selv sammensætte deres måltider og ønsker kun rammen om oplevelsen i form af fly, hotel og adgang til de bedste golfbaner. Vi udvælger nøje destinationerne for vores forskellige rejsetilbud, men vi ved også, at mange gerne vil slippe for besværet med det praktiske. Derfor tilbyder vi på flere af vores golfrejser all inclusive såvel som halvpension som en ekstra mulighed.

Slip for besværet og nyd golfferien

En golfrejse skal handle om golf. Derfor kan det være rart ikke at skulle tænke på morgenmad, frokost eller middag, men blot lade rejsearrangøren tage hånd om det. All inclusive betyder jo, at alle måltider er inkluderet, og du behøver derfor blot fokusere på golfspillet, dase på stranden i mellem turneringerne og nyde den gode mad på 4- og 5-stjernede hoteller.

I 2018 tilbyder vi en række forskellige golfrejser i hele verden. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om vores golfrejser med all inclusive.

Vil du koncentrere dig om at spille golf? Og kunne du tænke dig at få serveret delikate måltider med minimal planlægning? Så vil golfrejser med all inclusive falde i din smag.

Hos Mulligan Golf tilbyder vi eksklusive golfrejser med all inclusive over hele verden. Det eneste, du skal gøre, er at sætte dig til bords og nyde dine serveringer.

Hvad betyder ’all inclusive’?

All inclusive er et engelsk udtryk, vi på dansk bruger til at betegne, at al mad og drikke er inkluderet under dit ophold. Hvis du tager på golfrejser med all inclusive, er maden ofte betalt på forhånd. Det gælder både morgenmad, frokost og middag.

Vi tilbyder et væld af golfrejser med all inclusive på destinationer rundt omkring i verden. Inden vi udbyder et rejsetilbud, har vi undersøgt og afprøvet alle hoteller på destinationerne for at sikre, at du som golfrejsende får en rejse i særklasse. Ikke kun når det gælder golf, mens også i forhold til kulinariske indtryk.

Slip for bekymringer

Når du tager på golfrejser med all inclusive, kan du gå direkte fra golfbanen til bordet – med et stort udvalg af delikatesser. Du skal derfor ikke bekymre dig om at undersøge, hvor de gode restauranter ligger – eller hvordan du kommer derhen. Det eneste du skal gøre, er at beslutte dig for, hvad du har lyst til at spise. Herefter vil du få serveret et lækkert måltid eller alternativt selv vælge, hvad du har allermest lyst til i buffeten. Vi booker desværre ikke bordet for dig, men rådgiver meget gerne!

Efter en lang dag på golfbanen, er man både træt og sulten og det kan virke helt uoverskueligt at begive sig ud i jagten efter et godt måltid mad. Det undgår du ved golfrejser med all inclusive, hvor du både kan spise sushi på den japanske eller hummer på skaldyrsrestauranten. Nogle steder er der helt op til 13 restauranter at vælge imellem. Med golfrejser med all inclusive er du sikret god mad, som du ikke selv skal lede efter. Det betyder, at du både kan kan slappe af, spille golf og nyde den lækre mad og frihed.

Vælg golfrejser med all inclusive

På mange af vores rejsedestinationer kan du få all inclusive. Nogle destinationer tilbyder dog kun halvpension, mens der andre steder slet ikke indgår forplejning. Når du klikker dig ind på vores enkelte rejser, fremgår det, hvorvidt de inkluderer all inclusive eller ej.

Vi anbefaler specielt all inclusive i Caribien, Mexico, Tyrkiet og i Mauritius hvor all inclusive koncepterne er blandt de mest udviklede i verden. Kontakt os for at høre, om din foretrukne destination tilbyder et all inclusive koncept, der lever op til dine forventninger.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores golfrejser med all inclusive, samt hvilke gastronomiske oplevelser du kan forvente, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål og kontakter vores samarbejdspartnere, hvis du har særlige behov, der skal tages hensyn til.

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af

×