Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Abu Dhabi

St. Regis Saadiyat Island Resort *****

Hele året

St. Regis Saadiyat Island Resort *****

På Saadiyat Island er anlagt en fremragende Gary Player bane, lige op til det luksuriøse femstjernede hotel St. Regis. En fantastisk kombination af et vidunderligt hotel og en super golfbane. I spiller to runder på denne bane, og 1 på Abu Dhabi Golf & Country Club og endeligt en på Yas Links.

Ønsker du en anden kombination, kan det gøres uden ekstra udgift. Vi henter jer i Abu Dhabi lufthavn og bringer jer tilbage efter ferien.

kr. 17.825,- Læs mere

Yas Viceroy Abu Dhabi *****

Hele året

Yas Viceroy Abu Dhabi *****

Hotel oplevelsen er ganske enkelt enestående, beliggenheden tæt ved golfbanen Yas Links og lige ved siden at det nye underholdende Ferrari World og Museum og nærmest ovenpå Formel 1 banen, som hvert år i november huser en afdeling om verdensmesterskab.

Løb billederne igennem og få et indtryk af de mange trolige oplevelser der følger et ophold på dette smukke hotel. Centrum af Abu Dhabi ligger 15 min. i taxa fra hotellet.

kr. 13.685,- Læs mere

Crowne Plaza Yas Island **** Abu Dhabi

Hele året

Yas Island, Abu Dhabi –  Hotel Crowne Plaza****

Yas Island er  en ø beliggende ca. 15 min.  fra centrum i Abu Dhabi, på 3 sider omkranset af andre øer, men på golfsiden med flot udsigt til havet.

Abu Dhabi er nok den mest indflydelsesrige delstat i Emiraterne, selvom Dubai måske er bedre kendt. I modsætning til Dubai har man her store olieforekomster, som de senere år er brugt flittigt til at bringe byen op i nærheden af Dubai volumen, men også til at købe sig ind i udenlandske virksomheder eksempelvis Manchester City i den engelske Premier League.

Som Dubai har vist vejen er man også gået igang med at bygge nye golfbaner og har efterhånden et meget attraktivt tilbud til os golfgale.

I denne pakke bor vi på  Hotel Crowne Plaza****  som er et fint høj kvalitets hotel, som ligger  ved siden af den vanvittigt spændende bane Yas Island Golf, tegnet af Kyle Phillips, som også har, en af klodens 10 bedste baner, Kingsbarns i St. Andrews på samvittigheden. Er der brug for mere underholdning ligger det eventyrlige Ferrari museum indenfor gå afstand, og man kan fra hotellet se ned på den berømte Formel 1 bane, hvor der er mulighed for at komme ud og prøve en tur i noget der ligner en Formel 1, men vistnok er det man kalder en Formel 3.

I nærheden findes også Abu Dhabi Golf Club, som normalt huser Europa Touren hvert år i februar, og den fantastiske Gary Player bane Saadiyat, beliggende på øen af samme navn.

fra kr. 14.275,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af

×