Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Cambodja – Vietnam – golfrundrejse.

10 - 26. november 2024

Information

2 topscorere på Unicefs World Heritage liste:  Angkor Watt i Cambodia og  Hoi An i Vietnam – og 7 runder golf, på Østens allerbedste baner.

Vi har netop afviklet 2023 modellen af denne rejse, og er stolte og glade for den reaction vi fik fra vore gæster:

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hej mulligangolf

Hej mulligangolf
Først vil jeg sige tak for en mega dejlig tur til Cambodia og Vietnam. Jeg har rejst rigtig meget,men aldrig været på en tur med en gruppe som her. Alt klappede ingen ventetid ingen sure mennesker dejlige golfbaner søde mennesker i Asien og ikke mindst nogle fantastiske folk at rejse med STOR ROS👏👏 Endnu en gang tak for turen og jeg er klar i 2025 til Argentina,Brasilien og Uruguay. Bh. Niller

Dato for oplevelse: 10. januar 2024

 

Denne unikke rundrejse tager os med til nogle af verdens mest betagende destinationer, hvor vi vil opleve en perfekt blanding af kulturelle skatte og golfoplevelser i Vietnam og Cambodja.

Vores rejse begynder i Cambodja, hvor vi vil udforske landets rige historie og kulturelle arv. Vi vil fordybe os i fortællingen om Cambodjas smertefulde fortid under de Røde Khmerer og få et indblik i Da Nangs betydning under Vietnamkrigen.

Vores rejse vil  give os rig lejlighed til at fordybe os i Angkor Wat-templerne i Siem Reap, Cambodja. Disse majestætiske strukturer, bygget mellem det 9. og 15. århundrede, udgør det største religiøse monument i verden og er et sandt vidnesbyrd om Khmer-rigets storhedstid.

Vi vil udforske de ikoniske tårne, imponerende relieffer og arkitektoniske detaljer, der pryder Angkor Wat. Mens vi vandrer gennem komplekset, vil vor dygtige guide give os et indblik i historierne om Khmer-kongernes kraft, civilisationens højdepunkter og den komplekse hinduistiske og buddhistiske symbolik, der er indlejret i hvert hjørne.

At besøge Angkor Wat-templerne er ikke kun en rejse gennem historien, men også en dybt åndelig oplevelse, hvor vi kan reflektere over menneskelig kreativitet og religiøsitet gennem århundrederne. Det er en oplevelse, der vil efterlade os inspirerede, og påvirke vore indtryk af denne del af vores rejse gennem Sydøstasien.

Vi spiller to fremragende baner som ligger i Siem Reaps nærhed. Angkor Watt Golf, designet af Nick Faldo og det man sædvanligvis kalder den franske bane Prokeethra Country Club, hvor store turneringer som Johnnie Walker Cambodian Open har været spillet flere gange.

Efter vores oplevelser i Cambodja krydser vi grænsen til Vietnam, hvor vores rigtigt store golfoplevelser venter. Vi starter med at spille på nogle af Vietnams mest eksklusive golfbaner. Først Hoiana Golfbane, anset for at være nr. i Vietnam, efterfulgt af Vinpearl Nam Hoi An-banen og Luke Donalds imponerende Ba Na Hills Golfbane. Vores golfeventyr i Vietnam kulminerer med to runder på Laguna Golf, designet af Nick Faldo, som  er nabo til  vores luksuriøse overnatningssted, Angsana Lang Co. Hotel.

Vi bor i centrum af Hoi An og har afsat god tid, så du vil få god lejlighed til at lære den historiske by Hoi An bedre at kende.

Hoi An er kendt for sine velbevarede historiske bygninger og charmerende gader, der giver glimt af det gamle Vietnam. De farverige gamle huse, smalle gader og traditionelle kinesiske forretningsbygninger skaber en unik atmosfære.

Byen er rig på kultur og traditioner, som afspejles i dens mad, kunsthåndværk og festivaler. Besøgende kan nyde traditionel vietnamesisk madlavning, udforske lokale markeder og deltage i lysfestivaler og andre begivenheder.

UNder hele rejsen vil vi blive forkælet med luksuriøse 5 stjernede indkvarteringer “Borei Angkor Wat”  i Siam Reap, Hoi An i det berømte “Royal Hoi An-hotel”, kendt for sin sanselige atmosfære og førsteklasses service og et af Vietnams 5 bedste hoteller “Angsana Lang Co”, som er en del af den eksklusive Banyan Tree hotelgruppe.

 

Galleri

Om denne rejse

Program for rejsen:

Dag 1. Vi flyver til Kuala Lumpur, i Malaysia ankomst følgende morgen.

Dag 2. Vi fortsætter. videre direkte til  til Siem Reap. Ved ankomst – transfer til   hotel Borei Angkor Wat*****. Check-in og hvile.

Informationsmøde kl. 18.00 efterfølgende velkomst middag.

Dag 3.  Golf på Faldos vidunder Angkor Wat Golf

Dag 4.  Heldags udflugt til Angkor Watt templerne med frokost, og engelsktalende guide.

dag 5.   Fridag med tid at nyde pool og SPA faciliteterne og mulighed for lære Siem Reap lidt bedre at kende.

Dag 6 . Golf på den historiske franske bane Phokeetra Country Club, ufattelig smuk bane med masser af fine udfordringer.

Dag 7. Transfer til lufthavn og fly til Da Nang. Vi flyver  over den smukke tropiske del af Cambodia. Ved ankomst til Da Nang,  transfer til vort hotel og

check-in på Royal Hoi An Hotel*****.

Dag 8. Golfdag på fantastiske Hoiana Shores Golfresort. – en enestående oplevelse venter. (rated som nr. 1 i Vietnam)

Dag 9. Hel dag i Hoi An by. Vi har en guide med et par timer, derefter på egen hånd.

Dag 10. Golfdag: Vinpearl  Golf. Vietnams bane nr. 5.

Dag 11. Vi checker tidligt ud af hotellet og kører til berømte  Ba Na Hill Golf designet af Europas Kaptajn ved sidste Ryder Cup Luke Donald. En bane du aldrig glemmer.

efter golf og  frokost kører vi  til Hotel Angsana Lang Co. Som ligger direkte til ved af Vietnams smukkeste strande.

Dag 12.  Efter den enestående morgenbuffet går vi hen på Nick Faldos mesterværk La Laguna Golf som er nabo til hotellet og spiller 19 huller.

Dag 13. fri dag nyd livet på stranden, eller sejl en tur – fri – med lokale både i den mange kanaler som omkranser hotellet og golfbanen.

Dag 14. Hviledag der må være lidt tid til at nyde den fremragende strand.

Day 15. Golfdag. Turens sidste runde på Nick Faldos vidunder. Faldos bane vil du opleve som lidt af et eventyr, så vi tager lige en sidste runde på denne bane.

Dag 16. Transfer til lufthavn og fly til Kuala Lumpur. Sen afgang til København

Dag 17. Ankomst i København.

Rejsen inkluderer

 • Fly med skatter og afgifter, bagage og golfbag
 • 5 nætter i Hotel Borei Angkor Wat ***** med morgenmad og velkomst middag
 • nætter i Royal Hoi An ***** med morgenmad
 • 4 nætter i Hoi An Ocean Front Hotel***** med morgenmad.
 • 5 nætter i Angsana Lang Co ***** med morgenmad.
 • 7 runder golf inkl. buggy og caddie.
 • Dagsudflugt til Hoi An
 • Dagsudflugt til Angkor Wat, med lokal engelsktalende guide og frokost
 • Alle beskrevne transfers
 • Rejseleder Valdemar Bandolowski

per person i dobbeltværelse

kr. 28.850,-
 • Tillæg for enkeltværelse kr. 5.640
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af

×