Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Toscana – golf, vin og historie 18. – 25. maj 2019

Hele året

Information

Toscana er blevet et af Europas mest eftertragtede rejsemål. De utroligt smukke bølgende bjerge, den helt unikke kultur og historie og hertil vin og mad, er som ingen andre steder i Italien. De mange oplevelser gør det til et yndet rejsemål, når vejret herhjemme begynder at tage det gode humør fra os. Oktober, med i snit 25 grader, er perfekt til det vi måske holder allermest af, nemlig nogle gode underholdende golfrunder, i et behagelig varmt klima.

Vi skal bo på den rigtigt hyggelige Cordial Hotel & Golf Resort Pelagone, som ligger i den sydlige del af Toscana, ikke langt fra kystbyen Follonica, hvor resortet har egen “beachclub”, hvor du, efter en runde golf, kan slappe af med en badetur i Middelhavet og en drink på liggestolen.

Galleri

Om denne rejse

Værelserne i den eftertragtede del af resortet, som kaldes Classic Apartments, er smukke gule palæer – disse fremgår af billederne – og består af lejligheder med eget køkken, opholdsstue og stort soveværelse.

Golf Club Toscanas bane blev anlagt i 1999 og er nu fint tilvokset. Arkitekten Keith Preston har taget hensyn til, at dette er en resortbane, så der hele tiden er muligheder for højhandicapperen – eller en vinterrusten spiller – men alligevel giver masser af udfordringer for de dygtigere spillere. Der er ingen US Open-agtig rough, men især green-områderne er meget udfordrende, så man får absolut ikke noget forærende. De italienske golfjournalister kårede allerede for nogle år siden Golf Club Toscana, som én af de 10 bedste nye baner i Italien, og det italienske golfforbund har brugt banen til flere store turneringer.

Spiller man fra de forreste teesteder, kan selv en nybegynder komme rundt på banen, men vælger man de ’bagerste klodser’, så får selv scratch-spilleren problemer med at holde sammen på sin score. Uanset standard, så husk lige at gå op på bagerste teested på 18. hul – og bare nyd udsigten. (fortæller Henrik Knudsen, som for nogle år siden besøgte banen)

Restaurant ’Le Cerratelle’ har (måske på grund af den østrigske indflydelse) et overdådigt morgenbord og kan om aftenen byde på alle de traditionelle toskanske retter, så man behøver ikke forlade resortet. Men det ville næsten være synd ikke at prøve nogle af de lokale restauranter. Golfavisens udsendte blev f.eks. anbefalet et lille ydmygt sted, som er ejet af én af medlemmerne i golfklubben i den nærliggende by Follonica. Det var intet mindre end fantastisk mad til meget rimelige priser, og der gik kun to dage, så var vi tilbage – og nu snakker vi ofte om, hvornår vi skal tilbage til ’Il Beccofino’.

 

Rejsen inkluderer

 • Fly med skatter og afgifter, håndbagage, kuffert og golfbag
 • Transfer til og fra lufthavn
 • 7 nætter i "Classic" lejlighed, med morgenmad
 • 5 runder golf på Toscana Golf, banen ligger ved ejendommen.
 • 4 middage i resortens Toscanske restaurant, herunder en dag med intro til det lokale køkken.
 • lejebil med fri kilometer og alle standardudgifter.

Per person

fra kr. 9.825,-
 • tillæg for singleværelse kr. 1.375
 • I green fees indgår - trolley. Buggies og el-vogn kan tilkøbes
 • Drikkevarer er ikke inkluderet i de planlagte middage og frokoster.
 • Forsikringer, drikkepenge indgår ikke i prisen.
 • I Italien betales en turistskat til hotellet på 3 euro per nat. Betales ved afrejse og indgår ikke i rejsens prisen.
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af