Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Toscana – efterårs rejse med golf, vin og historie. Afrejse fra Billund

5. - 12 oktober 2020

Information

Il Pelagone Golf & Spa resort **** Matchtur 5. – 12. oktober

Toscana er, helt forståeligt,  blevet et af Europas mest eftertragtede rejsemål. De lange bløde smukke bjerge, og en helt enestående kultur og historie, som har fostret nogle af Italiens mest fremtrædende kulturpersonligheder,  gør  denne del af landet til noget specielt.  Siena, Firenze, Pisa, Lucca og naturligvis “verdens bedste” vin Brunello  sætter rimeligvis tanker igang hvis man holder af kvalitet og gerne vil kombinere de smukke omgivelser  på golfbanen, med et spændende køkken og vin i mesterklasse. Vi serverer  5  “a la carte”  middage undervejs i den typiske toscanske restaurant “Le Cretelle” så du også på hotellet kan glæde dig over fine gourmet oplevelser. Med en gennemsnits temperatur i maj på 22 – 25. grader, tager du lidt tidligt hul på sommeren og spiller 5 runder golf i en hyggelig afslappet konkurrence.

Golfbanen er en smukt anlagt naturbane 6.500 m fra de bagerste klodser, som fint breder sig over de karakteristiske  bløde bakker, omkranset af velduftende vinmarker. Banen kan fint gås, og der medfølger i pakken fri trolley. Har du lidt besvær med at komme rundt, kan du leje buddy og el. trolleys.

Til resortet hører to fine tennisbaner, et sort poolanlæg, med egen restaurant, en stor SPA afdeling med sauna og tyrkisk bad. Resortet ejer endvidere en herlig Beach Club, nede ved Middelhavet, hvor du kan bade på en dejlig strand og nyde betjeningen i de smukke liggestole. Der er fri transfer  til og fra stranden, når den er åben.

Galleri

Om denne rejse

Flyrejsen:
Vi flyver fra Billund direkte til Pisa Lufthavn. Herfra er der ca. en times transport med bus til resortet, som ligger tæt ved kystbyen Follonica.

Du kan medbringe 20 kg. i kuffert + 20 kg golfbag samt 7 kg håndbagage.

Hotel:
Vi skal bo på den rigtigt hyggelige Cordial Hotel & Golf Resort Pelagone, som ligger i den sydlige del af Toscana, ikke langt fra kystbyen Follonica, ligger resortets egen “beachclub”, hvor du, efter en runde golf, kan slappe af med en badetur i Middelhavet og en drink i liggestolen.

Værelserne i den eftertragtede del af resortet, som kaldes Classic Apartments, er smukke gule palæer – som de fremgår af billederne – og består af lejligheder med te-køkken, opholdsstue og soveværelse, samt en stor veranda med bord og siddepladser.

Golfen:
Golf Club Toscana´s bane blev anlagt i 1999 og er nu fint tilvokset. Arkitekten Keith Preston har taget hensyn til, at dette er en resortbane, så der hele tiden er muligheder for højhandicapperen – eller den vinterrustne spiller – men alligevel giver masser af udfordringer for den ambitiøse golfer. Der er ingen US Open-agtig rough, men især green-områderne er meget udfordrende, så man får absolut ikke noget forærende. De italienske golfjournalister kårede allerede for nogle år siden Golf Club Toscana, som én af de 10 bedste nye baner i Italien, og det italienske golfforbund har brugt banen til flere store turneringer.

Spiller man fra de forreste teesteder, kan selv en nybegynder komme rundt på banen, men vælger man de ’bagerste klodser’, så får selv scratch-spilleren problemer med at holde sammen på sin score. Uanset standard, så husk lige at gå op på bagerste teested på 18. hul – og bare nyd udsigten. (fortæller Henrik Knudsen, som for nogle år siden besøgte banen)

Restauranter:
Restaurant ’Le Ceretelle’ har et overdådigt morgenbord og kan om aftenen byde på  traditionelle toscanske retter, så man behøver ikke forlade resortet. Endvidere er her en mindre, men meget populær restaurant ved poolen, hvor man serverer pasta, risretter og sandwiches.

Generelt:
Et stort lækkert poolområde, med en hyggelig restaurant, 2 tennisbaner – kunstgræs – og en stor velindrettet SPA afdeling, som både byder på sauna, bade og behandlinger, som massage og lignende.

Turleder:
Dansk turleder.

Rejsen inkluderer

 • Fly med skatter og afgifter, håndbagage, kuffert og golfbag
 • 7 nætter i "Classic" lejlighed, med morgenmad
 • 5 runder golf på Toscana Golf, banen ligger ved ejendommen.
 • 5 middage i resortens toscanske restaurant, "Le Ceretelle"
 • Guidet heldags udflugt til middelalderbyen Siena
 • Transport til og fra hotellet
 • fri wifi, fri adgang til SPA afdeling og fri brug af tennisanlæg.

Per person

kr. 9.725,-
 • tillæg for singleværelse kr. 2.150
 • I green fees indgår - trolley. Buggies og el-vogn kan tilkøbes.
 • Drikkevarer er ikke inkluderet i de planlagte middage og frokoster.
 • Forsikringer, drikkepenge indgår ikke i prisen.
 • I Italien betales en turistskat til hotellet på 3 euro per nat. Betales ved afrejse og indgår ikke i rejsens pris.
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af