Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

The Residences****, Alicante-Murcia, Mar Menor

November til april

Information

The Residence

Ligger i Alicante og Murcia området i den sydøstlige del af Spanien med en  vinter som er velsignet med et solrigt behageligt klima. Ca. 300 solskinsdage om året, og kun halvdelen af den nedbør man oplever på Costa del Sol eksempelvis. En stor bjergkæde beskytter området fra Atlanterhavets lunefulde vestenvind om vinteren. Så pak godt med shorts og t-shirts, og forbered dig på at spille golf på 3 forskellige fremragende Jack Nicklaus  baner.

Vi arrangerer flytransport og lejer en bil til jer i i hele perioden, så I nemt kommer rundt til golfbanerne og de ægte spanske byer Murcia og Alicante, og måske et hav bad i Mar Menor, beskyttet at den usædvanlige lange halvø ” La Manga” . I kommer ikke til at savne afveksling når I vælger at holde fri for golf.

The Residence er en første klasses resort, som ligger i det smukke område Costa Blanca, og tilbyder en unik og eksklusiv oplevelse for rejsende, der søger afslapning og komfort. The Residence er kendt for sin spektakulære beliggenhed på en bakke med panoramaudsigt over Middelhavet. Resortet er omgivet af frodige haver og har direkte adgang til en privat strand, hvor gæsterne kan nyde solen og det krystalklare vand. Der findes forskellige indkvarteringsmuligheder på The Residence, herunder luksuslejligheder, villaer og suiter. Alle enheder er elegant indrettede og udstyret med moderne faciliteter, herunder fuldt udstyrede køkkener, rummelige opholdsområder og private terrasser eller balkoner.

Resortet har også en bred vifte af faciliteter og aktiviteter til gæsterne at nyde. Der er flere swimmingpools, herunder en opvarmet indendørs pool, et fitnesscenter og en spa, hvor gæsterne kan forkæle sig selv med afslappende behandlinger og massage. Der er også tennisbaner og en børneklub for de yngre gæster.

Madoplevelserne på The Residence er også enestående. Resortet har flere restauranter og barer, der serverer et udvalg af internationale og lokale retter. Gæsterne kan nyde gourmetmåltider med udsigt over havet eller afslappet spisning ved poolen.

I nærheden af The Residence er der også mange seværdigheder og aktiviteter at udforske. Alicante byder på en smuk gammel bydel med smalle gader og historiske bygninger. Der er også mulighed for at besøge berømte strande som Playa de San Juan eller udforske det naturskønne område omkring Montgo-bjerget.

 

 

Galleri

Om denne rejse

The Residence er et meget eksklusivt 4* lejlighedskompleks, omringet af golfbaner, søer og pools. Det ligger i gå afstand til det smukke 5 stjernede hotel Ona Mar Menor.  Hvor I naturligvis er meget velkomne til at aflægge besøg, skulle i få lyst til et at prøve en af de gode restauranter.

The Residences  består af 145 store, rummelige lejligheder med enten 1, 2 eller 3 soveværelser med eget bad/toilet.  I kan vælge imellem at bo i stueetagen med direkte udgang til et 20 kvm, stort græs område eller oppe i etagerne hvor I får en dejligt stor balkon. Se mere på billederne hæftet til vor beskrivelse.

Alle lejligheder har fri wifi.

På resorten er der supermarked, restauranter, en irsk pub, tennisbaner og et træningsanlæg til den ivrige golfer.

I pakken indgår runder på følgende baner. Mar Menor, Saurines og Hacienda del Alamo. I betaler ikke golfen på forhånd, men betaler 9 euro hver gang i vil ud og spille. På den måde kan vore gæster tilpasse aktiviteterne helt efter egne ønsker.

Du kan forudbestille 7 runder inden ankomst.

Vi har direkte fly fra Billund og København.

Rejsen inkluderer

per person i lejlighed med et soveværelse

kr. 15.475,-
  • Fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbag
  • lejebil i 28 dage med fri kilometer
  • 28 nætter i lejlighed med 1 soveværelse. 2 og 3 soveværelser med eget bad, kan tilkøbes med mindre tillæg.
  • Medlemskab i Jack Nicklaus klubben, som giver adgang til at spille alle 3 baner for 9 euro per runde. Mar Menor, Saurines og Hacienda del Alamo.
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af

×