Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Singlerejse – Golf og Opera i Verona 3. – 7. september 2019

3. - 7. september 2019

Information

Vi kombinerer 3 runder golf med operaoplevelser i den historiske “Arena” i Verona centrum, opført i det første århundrede efter kristi fødsel. Vi bor i “Amaronens” hjerte og skal besøge en vingård og smage de lokale vine. Vi skal endvidere vandre i Veronas smukke gamle bydel og bl.a. besøge Romeo og Julies berømte mødested og balkon. Det bliver en travl kort uge.

Galleri

Om denne rejse

Vi flyver direkte fra København til Bergamo, bor i det hyggelige firestjernede Hotel Ca’ Degli Ulivi, som også udgør klubhuset til golfbanen, ganske praktisk er der kun 20 m til første tee sted. Her er også  en lille pool velbeliggende til morgen dukkerten og så en restaurant, som imponerer vore gæster hvergang, dels med en ubetalelig smuk udsigt dels dejlige ægte italienske retter på menuen, og fine lokale vine, alt sammen til fornuftige priser.

I vor pakke indgår 3 runder golf på en rigtig dejlig 18 hullers bane, 2 operaforestillinger i Verona, middag på pladsen foran Arenaen i den fremragende restaurant “Liston” med 3 retters menu, vinsmagning og alle transporter i forbindelse hermed. Vi plejer tillige at arrangere et par fællesmiddag dels på ankomstdagen til hotellet dels på en friaften undervejs ved Søens bredder i Garda by. Disse indgår dog ikke i rejsens pris. Læs mere om programmet nedenfor.

Vi bor på et hyggeligt hotel ved tæt ved Garda by, med en betagende panoramaudsigt fra hotellets terrasse over Garda søen. Vi spiller 3 runder golf og afvikler en afslappet og hyggelig turnering, hvor det sociale samvær er i højsædet.

Hvis du føler at to forestillinger er lidt i overkanten, kan du fravælge den sidste og få kr. 300 i afslag. Skal du ikke se opera er du meget velkommen til at køre med bussen til og deltage i vinsmagningen og så bruge aftenen til at lære Verona bedre at kende. Det er simpelthen en af Italiensk smukkeste byer. Turen tilbage til hotellet, foregår så med gruppen der har været til opera.

Singlerejsen:

03. – 07. september

03.07 : Afrejse kl. 13.55. Ankomst i Bergamo Lufthavn kl 16.00- transfer til Hotel. ca. 1 time 20 minutter.  Afslapning, måske på putte green eller i pool. Fælles middag på terrassen kl. 19.00. Restauranten tilbyder normalt en menu til en populær pris.

04.07: Efter morgenmaden 1. runde golf kl. 10.00.  Kl. 18.00 plejer vi at arrangerer nogle taxaer og kører ned til Garda by, som ligger betagende smukt ved søen, og spiser en middag. Du er helt på egen hånd. Garda er et meget populært shopping mål, og har mere end 100 restauranter at byde på.

05.07: Efter morgenmaden spiller vi 2. runde golf. Tee off omkring kl. 09.00.  Vi vil gerne være tidligt færdige, idet vi skal afsted til Verona om eftermiddagen. Der bliver tid til en kort tur rundt i centrum, inden vi kl. 18.00 mødes i Restaurant Liston på pladsen lige overfor Arenaen. Vi er værter ved en ægte italiensk 3 retters meny. Drikkevarer er altid på egen hånd. Kl. 20.30 går vi til Arenaen for at overvære Verdis, måske smukkeste opera, “La Traviata”. Efter forestillingen mødes vi igen på Restaurant Liston og kører sammen i bus tilbage til hotellet.

06.07:Efter morgenmad spiller vi 3die runde golf. Om eftermiddagen skal vi så til Verona for at overvære Verdis vidunderlige Tosca. På vej til byen besøger vi en vingård, og får lejlighed til at teste deres fremragende lokale vine. Herefter ind til byen. I fællesskab vandrer en tur i den gamle bydel, besøger et par af de utroligt smukke pladser, og naturligvis Romeo og Julies balkon. Efter følgende er i på egen hånd indtil vi samles ved indgangen til Arenaen kl. 20.30. Efter forestillingen mødes vi igen på Restaurant Liston og kører hjem.

07.09 :  Vi flyver kl. 11.30, så det bliver morgenmad kl. 08.00 og derefter afsted imod lufthavnen. Ankomst i København kl. 13.30

 

Rejsen inkluderer

  • Tillæg for værelse med Lakeveiw kr. 320 for hele opholdet.

per person i singleværelse

kr. 6.645,-
  • 3 runder golf på Ca Degli Ullivi Golf. Trolley og buggy kan tilkøbes
  • fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbag
  • 4 nætter med morgenmad
  • 2 operaforetillinger i Arenaen
  • 3 retters menu på restaurant Liston på Arenapladsen, dog egne drikkevarer.
  • turleder Valdemar Bandolowski
  • Vinsmagning, og alle transporter.
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af