Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Rundrejse Costa Rica – Panama,

25. februar - 12. marts 2022

Information

Costa Rica er med en beskeden markedsføring blevet et rejsemål, som står allerøverst på de flestes ønskeliste, og med god grund. Koncentrationen af vidunderlige naturoplevelser, efterlader den besøgende med en forundring over, at så megen ustyrlig smuk natur, er samlet i et land. Regnskove smukkere end set noget sted, majestætiske vulkaner, smukke dale og raviner og hertil hundredvis af skønne strande på såvel Stillehavs- som på den Caribiske side.

Galleri

Om denne rejse

Et økonomisk og politisk velfungerende samfund, præget af livet i familien og på det seneste øjensynligt med samme tiltrækning fra de omkringliggende lande, som storebror længere nordpå.

Vi slutter turen til Mellemamerika med 4 dages besøg i Panama, som er et utroligt spændende samfund af helt andre grunde. Her følger vi blandt andet to epokegørende begivenheder i Panamas historie. Den spanske besættelse i 1500 tallet efter en blodig frihedskamp imellem den indianske befolkning og de spanske conquistadorer – en periode som har efterladt en skattekiste af fine gamle bygninger i Panama bys historiske del – og så naturligvis det ambitiøse og ufattelige byggeri af Panamakanalen, hvor 30.000 arbejdere mistede livet under opførelsen. Vi skal opleve det hele og spille et par golfrunder på de herlige baner, bl.a. tegnet af Pete Dye.

 

Rundrejse i Costa Rica & Panama 

 Dag 1: 

Vi forlader København eller Billund med Air France og samles alle i Paris, Charles de Gaulle Lufthavn, for i fællesskab at flyve direkte  til San Jose i Costa Rica.

Vi ankommer kl. 19.15 og køres i bus til vort hotel. Vi samles til et infomøde lidt senere og får serveret lidt tappas, som efter middagen på flyet, nok vil synes ganske passende.

 

Dag 2. 

Golfen har ligget stille nogen tid, så vi skal naturligvis ud og se om vi kan huske hvordan man gør.

Efter morgenmaden bliver vi kørt til en af byens bedste baner Valle del Sol, som ligger i det man kalder Central Valley, godt 30 minutter fra vort hotel.  Banen er tegnet af den anerkendte amerikanske golfdesigner Tracy May, er 7.011 yards fra back tee, par 72 og med brede fairways (tak for det) og flotte søer, som i høj grad indgår i tilrettelæggelsen af spillet.

Banen anvendes jævnligt til internationale turneringer og er især kendt for alvorligt hurtige green.

Vi benytter lejligheden, om eftermiddagen, til at få et indtryk af San José og byens historiske bygningsværk fra 1500 tallet, med tydelig spansk indflydelse.

Vi mødes til fælles middag kl. 20.00. Vi har bedt vor partner i Costa Rica, finde en god lokal restaurant, som byder på typisk Costaricansk mad. Mulligan Golf står for maden, drikkevarer er på egen hånd.

 

Dag 3: 

Vi tjekker ud efter morgenmaden og kører i bus nordpå ind i en af de eventyrligt smukke nationalparker. Vi har valgt Bajos del Toro. Vi skal opleve den ufatteligt smukke natur og bo på et ægte regnskovshotel de næste to nætter.

Om eftermiddagen skal vi ud og mærke naturren, høre og passere floder, skovsøer og vandfald. Vi tilrettelægger vandringen så alle kan være med i større eller mindre dele af turen. Vi booker bord, så vi skan spise sammen når vi er tilbage på hotellet.

Dag 4: 

Efter morgenmaden, skal vi opleve den berømte og utroligt smukke vulkan Arenal, der i sin udformning, ligner den japanske Fujiyama vulkan. Vi skal ikke bestige bjerget, men opleve skønheden, vandre i den smukke natur, besøge en kaffe plantage og meget mere.

Dag 5: 

Efter morgenmaden tjekker vi ud og kører imod Stillehavskysten – ca. 2 timers transport i eventyrligt smukke omgivelser. Vi skal bo tæt ved havet i det fremragende Wyndham Tamarindo Beach Hotel, som bliver vor base de næste 5 dage. Hotellet er fornyeligt overtaget af Marriott Group og er lagt i den kategori de kalder Wyndham. Vi når frem til hotellet så der bliver tid til en dukkert i havet, eller i den store ”infinity” pool.

Tamarindo Bay er et af Mellemamerikas smukkest hjørner. Hotellet ligger i en tropisk oase med en ustyrlig flot udsigt over Stillehavet, fra alle værelser. Her er også en fin SPA afdeling, og poolen indeholder naturligvis en hyggelig bar, hvor man nemt kan brænde en time eller to af i godt selskab. Får du lyst til at besøge områdets bedste Beach Club, har hotellet en aftale med Langosta Beach Club, hvor du har fri adgang og bl.a. kan benytte deres fremragende restaurant.

Alle værelser på Wyndham har havudsigt.

Nyd eftermiddagen ved den herlige strand eller pool. Med lidt held kan du spotte en gråhval med sin kalv, passere forbi og måske underholde med et spring ud af havet. Kan de ikke ses, kan man med fordel stikke hovedet ned i vandet og høre hvordan hvalerne korresponderer med de karakteristiske pibende lyde.

 

Dag 6:

Efter morgenmaden afhentes vi på hotellet og kører til den fremragende Golf Reserva Conchal  tegnet af selveste Robert Trent Jones Jr.

Eftermiddagen kan bruges ved stranden eller hotellets pool.

 

Dag 7: 

VI har arrangeret en sejltur på Stillehavet med besøg i nogle herlige små bugter, hvor vor lokale part har lovet os, verdens bedste snorkelmuligheder. Alt udstyr findes ombord, så tænk ikke på at slæbe noget med.

Vi skal ud og sejle katamaran, nyde livet ombord – fri bar – spise en lokal frokost og svømme og snorkle i det vidunderligt turkisgrønne have. Vore værter lover os delfiner, skildpadder, flyvefisk og hvaler der springer ud af havet, hvis vi bare er lidt heldige.

 

Dag 8: 

Efter morgenmaden, skal vi spille Pinilla Golf tegnet af anerkendte Mike Young. Banen er 7.300 yards fra back tee, par 72.

Fremragende spændende bane, med masser af udfordrende huller langs Stillehavet.

 

Dag 9: 

Vi tjekker ud af hotellet og kører til Liberia Internationale Lufthavn for at flyve til Panama.

Vi ankommer til Panama omkring på 18.00, flytter ind på vort hotel og slapper af til vi mødes til middagen.

 

Dag 10: 

Vi skal opleve nogle af Panamas mange historiske

Turen går først til Panama Viejo, den historiske del af byen bygget helt tilbage i det 16oo århundrede, mange af bygningerne opført kort efter landets etablering.

Opdagelsen af Panama tilskrives normalt Francisco Pizarro, omkring 1510. Den spanske conquistador, er især kendt for 20 år senere at være den der erobrede Inkariget i Peru. En lang række historiske bygninger fra de følgende århundreder, vil være interessante bekendtskaber. Vi medbringer en lokal engelsktalende guide.

Efter en rundtur i byen kører vi imod Panama Kanalen. På vejen vil vi opleve et utroligt smukt syn at Panamas berømte skyline. Vi kører til de såkaldte Miraflores sluser og får

lejlighed til at opleve den ufattelige størrelse af skibe og sluser. Tænk blot at 21.900 mennesker døde under bygningen af kanalen, som dagligt passeres af ca. 40 skibe, som derved sparer mere end 13.000 kilometer i forhold til at sejle syd om Kap Horn.

Vi spiser frokost undervejs og vender tilbage til vort hotel hen på eftermiddagen.

 

Dag 11: 

Vi kører til den berømte Summit Golf Course, ca. 40 minutter fra vort hotel. Den ligger i Soberania Nationalpark. Banen er tegnet af Jeffrey Meyers fra USA, er 6.626 yards par 72.

Som det kan ses af billederne er der rigeligt med vand på banen.

 

Dag 12:

Fridag.

Shopping er efter sigende helt fantastisk i Panama. Vi holder en hviledag, så de der har lyst, kan bruge dagen i byens mange forskellige butikker.

For de der ikke tager på shopping tur, vil det være muligt at spille en ekstra runde golf(ikke inkluderet).

 

 Dag 13: 

Vi skal golfe igen. Det bliver på den fantastiske  Pete Dye bane ved navn Toucan Golf. 6.618 yards par 72. Her venter endnu en smuk oplevelse.

På denne bane er der eventyrligt store højdeforskelle, men til alles trøst, er det reglen både her, i Panama og i Costa Rica, at en buggy er en del af pakken, når man spiller banen.

 

Dag 14: 

Vi tjekker ud af hotellet omkring kl. 14.00 og kører kl. 15.00 til Lufthavnen. Flyet afgår kl. 18.45

 

Dag 15:

Vi lander i København – via Amsterdam – kl. 13.40

Rejsen inkluderer

  • Samlet pris for rundrejse, dækkende fly, transfer, hoteller og golf

Pris per person i dobbeltværelse

kr. 23.995,-
  • fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbags
  • 5 runder golf med buggy for 2 personer
  • Alle hotelophold med morgenmad,
  • Alle transfers, som beskrevet i programmet nedenfor
  • sejladsudflugt, citytour i San Jose og i Panama City
  • dansk turleder, golfturnering med beskedne præmier.
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af