Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Playa Granada Club Resort & Spa**** Andalusien, Spanien

Golfskole i ugerne 39, 42 og 46.

Information

Fri golf –  “halfboard med drinks”, “allinclusive” – beachresort  – golfundervisning

Vi tør godt kalde vort nye samarbejde med Playa Granada Resort, for et vidunderligt spring i retning af de rejsepakker, vi igennem mange år havde så stor fornøjelse af på Den Dominikanske Republik. Vore gæster holdt rigtigt meget af tanken om, at man ikke skulle tænke på de løbende udgifter til forplejning og drinks, når man først var tjekket ind på resorten. Her kan man forsat vælge imellem halvpension og “allinclusive”, men med et tillæg på 10 euro per dag for “allinclusive” kan det være svært ikke at vælge netop den model.

Playa Granada Resort ligger nær Motril på den østlige side af Malaga. Ca. 1 times kørsel fra lufthavnen. Du flyver direkte til Malaga, får udleveret din lejebil til hele ferien. 7 nætter i et af de skønne værelser, fri golf, alle måltider, drikkevarer hertil og åben bar.

Golfundervisning:

Mulligan Golf har indledt et samarbejde med PGA pro Rasmus Jensen, som netop er tiltrådt som vor destinations chef  i Spanien og Portugal. Rasmus bor på Costa del Sol og vil være til rådighed for alle vore gæster på besøg i dete område, med støtte og bistand ligesom han vil være til rådighed med undervisning efter nærmere aftale. Rasmus kan træffes på rj@mulligangolf.dk hvis du føler at nogle timer med en dygtig pro (hcp. +2,5) ville gøre fornøjelsen på golfbanen større. Rasmus analyserer dit sving og går gerne 18 huller med dig for at nå hele vejen rundt i de mange mulige forbedringer, der er til stede. Læs mere om Rasmus her.

I ugerne 39, 42 og 46 vil Rasmus være til rådighed her på Playa Granada Resort, så kontakt os hvis du kunne tænke dig at bringe golfniveauet et trin højere op.

Er du endnu ikke i besiddelse af “det grønne kort” kan du booke en særlig pakke med Rasmus Jensen, med med teori / træning / spil på bane / samt diplom fra PGA Pro. Pris 199 euro, betales direkte til Rasmus Jensen på resorten.

Galleri

Om denne rejse

Playa Granada Resort, vil givet hurtigt blive et meget populært rejsemål, ikke alene fordi man har valgt et meget populært prisniveau, men især fordi beliggenheden direkte til havet med den palmefyldte strand, omgående sender tankerne til Florida eller Caribiske øer. Hele familien, også de ikke golfengagerede, vil falde godt til. Golfbanen “Los Moriscos” har masser af udfordringer, især i form af søer og åer, så selv om den ikke er forfærdelig lang, par 70, er der masser af opgaver at tage vare på. Banen er stort set helt flad, så buggy vil kun være nødvendig, hvis du har problemet med bentøjet.

Leje af buggy 23.5 euro kr. 175 (for 2 personer)

leje af trolley kr. 23

leje af el trolley kr. 75

Driving range 1 euro 17 bolde.

Du vil nyde den fred der hviler over dette smukke område. Får du lyst til at opsøge en by er Motril kun 10 minutters kørsel fra resorten.

Er der lidt interesse for kultur, er Granada på en fridag en oplagt udflugt. ca. 50 min. kørsel og du oplever utroligt smukke “Alhambra ” som bare er et must se på et eller andet tidspunkt i livet.

Golfskolen har følgende indhold:

5 dages program:

09.-11.00 driving range, kortspil og put. Analyse og individuelt tilpasset trænings program for den enkelte

11.00 – 13.00 sandwich/ frokost

13.00:   18 huller på Los Moriscos Golf. Vor PGA pro går med og taler “course management”, regler og mental forberedelse.

 

Rejsen inkluderer

  • Fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbag
  • lejebil med fri kilometer og alle standardforsikringer
  • 7 nætter i dobbeltværelse med allinclusive
  • fri golf - vi booker 5 runder hjemmefra

pris per person

kr. 8.365,-
  • Den anførte pris er med allinclusive.
  • I de uger vi kører golfskole har vi indregent halvpension, incl. golfskole er prisen kr. 9.275. Ønsker du alligevel allinclusive er prisen kr. 9.800
  • Tillæg per nat for Ocean Front værelse kr. 180 per værelse per dag.
  • Tillæg per nat for seaview "fra siden" kr. 135 per værelse per dag.
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af