Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Cypern – Korineum Golf & Spa ****

hele året

Information

Cypern – Korineum Golf & Spa ****

Korineum Golf & Spa Resort, byder på en fantastisk golfbane, som det er svært at få nok af, en veludstyret SPA afdeling, med alle former for behandlinger, en lækker strand og meget mere.

Læs mere om dette fremragende resort nedenfor.

Galleri

Om denne rejse

Korte bukser og polo, rigtigt dejlige store værelser, en fin restaurant hvor vi om aftenen indtager det helt store måltid fra den dagligt meget varierede buffet. Cypern er den varmeste plet i Europa med 300 solskinsdage om året.

Nordcypern er præget af den fælles cypriotiske historie, som deles med den sydlige del af øen. På øen findes en række historiske seværdigheder, eksempelvis den romerske by Kyrenia, som med sin historiske havn, er et oplagt sted at nyde en hyggelig frokost på en af de mange restauranter på havnen. Byen har tillige en meget markant og imponerende borg beliggende på havnen, som fungerede som beskyttelse for den vigtige havn under Romerrigets storhedstid.

På Nord Cyperns østlige del, ligger den nyere Korineum Golf og Country Club, opført i 2009 og 2011. De moderne bygninger indeholder 82 store smukt indrettede værelser, som her kaldes standard og elite og er i størrelse fra 31-45 kvm. Alle ligger i gå afstand til golfbanen og kun 50-60 m. til driving range og kortspils område. Her er først og fremmest lagt vægt på et ophold, som gør det muligt at pleje personligt velvære med aktiviteter på den fremragende golfbane, tennisbaner, fitness center, et stort pool område og den veludstyret SPA afdeling.

Korineums golfbane, hvor vi naturligvis du spiller 5 runder, er fra 2007 og designet af David Hemstock, som har designet golfbaner over det meste af verden. Banen er utrolig smuk og det er svært ikke at stoppe op og nyde de fantastiske bjerge, havet og de mange oliventræer der omgiver banen, hver gang man kommer til et nyt hul. Korineum Golf er kendt for altid at være i god stand, og for at være udfordrende for lav handicapperen, men bestemt også tilgivende, for de der ikke slår så langt.

En rigtig hyggelig restaurant i hovedbygningen og en bar/restaurant i forbindelse med golfklubben, er med til at gøre opholdet underholdende. Personalet på dette resort, er med garanti blandt de sødeste du har oplevet, og viser alle et stort engagement for at sikre, at du føler dig “hjemme” og får det bedste ud af ferien.

Hotelopholdet er inklusiv halvpension(morgenmad og aftensmad). En stor fadøl i baren efter golf koster pt. 12 kr. og en god flaske vin til aftensmaden fås for kr. 42. Så det er ikke en resort der på nogen måde ruinerer dig.

Som et lille afbræk fra golfen, anbefaler vi en tur til den historiske by Kyrenia. Hotellet har dagligt fri  busforbindelse til byen, som ligger ca. 20 minutter fra hotellet. Her er et spændende havnemiljø, med restauranter hele vejen rundt om havnen. Fisk og skaldyr er naturligvis helt enestående i denne historiske havneby. Det var måske her Odysseus forlod øen efter kampen med Kykloben, mener man på stedet, og hvorfor skulle det ikke være sandt.

Rejsen inkluderer

 • Fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbag
 • 7 nætter på Korineum Golf og Beach Resort
 • Transfer til og fra lufthavnen i Ercan
 • Halvpension (morgenbuffet og middag )
 • 5 runder golf på resortets egen bane,
 • Gratis Wi-Fi, fitness center og spil på tennisbane
 • Udflugt til Kyrenia - flere daglige forbindelser fra hotellet til den fine historiske havneby, som selveste Odysseus skulle have besøgt.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 9.795,-
 • Fly fra København med Norwegian direkte til Larnaca, eller Turkish Airlines via Istanbul.
 • tillæg for singlerejse kr. 990
 • tillæg for værelse med havudsigt kr. 300 per person for hele ugen.
 • rabat for ikke golfer.
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af