Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Matchtur “Barcelo Montecastillo” 25. marts – 1. april 2019

25. marts - 1. april 2019

Information

Barcelo Montecastillo ligger i Sydspanien i Andalusien, tæt ved Jerez de la Frontera, måske bedre kendt som sherry byen (Jerez – Sherry) i engelsk transformation. En by med en tusindårig historie og et utal af producenter af den liflige drik, som har gjort byen kendt. Montecastillo var også i en årrække stedet hvor Europa Touren afviklede den årlige Finale i Volvo Masters, som det hed dengang. Resortet blev for nogle år siden erhvervet af Barcelo Gruppen, som er en af Spaniens største hotelkæder. I den forbindelse er Montecastillo blevet kraftigt ombygget, med modernisering af bygninger, værelser, inventar, nye restauranter, SPA og naturligvis golfbanen, som er tegnet af Jack Nicklaus og i dag fremstår som da den var allerbedst og anset for at være en af Europas 5 bedste golfbaner.

Vi flyver til Malaga fra København og kører fra lufthavnen i bus eller lejebil til resortet.

Galleri

Om denne rejse

Denne matchtur er ikke blot en rejse for at besøge Andalusien og for at spille en turnering over 5 runder. Den forestående sæson er lige om hjørnet, så vi skal også arbejde med at blive klar til sæsonen og blive bedre golfere. Vi skal ikke arbejde med dit sving, det er din klubpro meget bedre til. Vi skal derimod bruge tid på at blive bedre til at planlægge vor vej rundt på banen og blive bedre til at slå det bedste slag vi kan, hver gang.  I har så tit hørt snakken om “course management“, men hvem gør i realiteten noget ved det.  Ambitionen på denne rejse er, at vi om morgenen og/eller efter dagens runde, samles og snakker om, hvordan banen kan angribes på en måde, som giver dig den bedste mulighed for større stabilitet og sikkerhed, og dermed mulighed for at bringe dit handicap ned.

Turleder på denne rejse er Valdemar Bandolowski, som begyndte ganske sent med at spille golf og som 47 årig spillede sig ned i 3 efter et par års træning på Guadeloupe. Givetvis ved brug af masser af energi, men også ved at bruge metoder han igennem et langt liv med kapsejlads har haft glæde af. Vi ved alle at repetition er en forudsætning for at slå nogle gode slag, men har vi fokus nok på hvordan vi undgår at gentage fejl igen og igen, og dermed får den forkerte repetition? Det er OK at lave en fejl een gang. Holdt vi nu hovedet stille, placerede vi bolden rigtigt i opstillingen, var vægtfordelen korrekt osv. Det er også ok at lave den samme fejl 2 gange, men laver man den samme fejl 3. gang, er der grund til at overveje, om man ikke kunne have forberedt sig lidt bedre på slaget.

Det skal vi snakke om, og om hvordan vi planlægger en runde bedre. Vi spiller samme bane alle 5 runder, så gentagelsen er oplagt.

Vi skal sluttelig også tale om nye golfregler. Den største ændring der er fortaget i vor levetid, er værd at sætte sig grundigt ind i.

Vi håber du kommer hjem med kreative ideer til hvordan en golfbane skal angribes og får større sikkerhed med dine slag, fordi du har lært en brugbar metode til at lave det fornødne check, inden slaget slås.

Det hele skal ikke gå op i golf, så vi skal også have tid til at besøge den dejlige by Jerez de la Frontera, og teste de mange forskellige sherry former. Når du kommer hjem skal du have en ide om hvad forskellen er på Sherry og Manzanilla, på sherry typerne Oloroso, Fino, Amontillado og den ægte Tio Pepe. Vi har derfor arrangeret en middag i byen på vor fridag, hvor vi starter med at teste nogle af producenterne og slutter af med en ægte andalusisk middag, i den gamle bydel. Undervejs skal vi have en velkomst middag – dagen efter vi er ankommet, da vi ankommer lidt sent – og vi skal have en afskedmiddag med præmieuddeling, dagen før vi rejser hjem. Traditionen tro, står vi for maden, medens du slev står for drikkevarer.

Rejsen inkluderer

  • Fly med skatter og afgifter samt fri transport af golfbag
  • 7 nætter med morgenmad - 3 middage inclusive, minus drikkevarer
  • 5 runder golf samt golfturnering med præmier
  • Lejebil per 2 personer - alternativt bus transfer til og fra lufthavn.
  • Course management - regler m.m.
  • Turleder: Valdemar Bandolowski

Pris per person

kr. 7.435,-
  • tillæg for singleværelse kr. 2.270
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af