Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

John Davies til Spanien – Hotel Elba Costa Ballena****

7. - 14. oktober 2022

Information

Hotel Elba, Costa Ballena ****, med PGA pro John Davies.

John Davies har på denne tilrettelagt et program med 5 dages intensiv analyse og træning af swing, kort spil, bunkerslag og putning.  Vi tør godt kalde John for  en af Danmarks mest succesfulde professionelle trænere og har  bl.a. har trænet vore dygtigste piger, nu på LPGA touren i USA og adskillelige talenter, som nu kan findes på forskellige DGU landshold.

Vi bor på Hotel Elba, Costa Ballena, kun et stenkast fra Atlanterhavskysten vest for Gibraltar tæt ved den historiske by Cadiz. Hotellet ligger også, som det vil fremgå af billedgalleriet nedenfor, lige ved siden af den fremragende 27 huller Jose Maria Olazabal bane “Costa Ballena Golf Club”. Hvor vi skal boltre os i 7 dage.  Vi spiller en hyggelig turnering over 5 runder, men skulle du have lyst til mere golf, så er der fri adgang til at spille en eller flere runder  på den fremragende par 3 bane med 9 huller, som Olazabal også har tegnet.

Galleri

Om denne rejse

 

Programmet er bygget op, så alle træner om formiddagen og spiller 18 huller omkring kl.  13.30. Klokken 19.30 mødes vi så til den store fællesmiddag, som også indgår i rejsens pris.

Hotellet tilbyder udendørs og indendørs pools, spa med tyrkisk bad, massage og meget mere. Værelserne er store og velindrettede. Billeder fortæller mere end 1000 ord, så tag et kik nedenfor hvad der venter, når vi rejser afsted.

Hotellet ligger ikke langt fra den vidunderlige kystby Sanlucar de Barrameda, som ligger ved udløbet af Spaniens længste flod Guadalquivir. Byen er i sær berømt for at byde på nogle af Spaniens bedste  fiske og skaldyrs menuer og sin helt egen sherry kaldet Mazanilla. Skal det prøves så spørg Jan Jensen, som deltager som praktisk organisator, om hvordan det kan arrangeres at aflægge stedet et besøg.

Max. 24 deltagere. Først til mølle.

 

Rejsen inkluderer

  • Fly med skatter og afgifter
  • Bagage 23 kg. samt fri golfbag
  • 7 nætter i delt dobbeltværelse med morgenmad
  • Halvpension - med egne drikkevarer
  • Transfer til og fra lufthavnen i Malaga
  • Golfturnering med 5 runder på de 27 huller på Costa Ballena (Olazabal design) - frit spil på på par 3 bane med 9 huller.

Pr. person i delt dobbeltværelse

10.995,-
  • Tillæg for enkeltværelse kr. 1.890,-
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af