Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Guadeloupe med krydstogt i Caribien

21. januar - 3. februar 2019

Information

New York Times har netop offentliggjort en liste over 52 steder på kloden man skal besøge i 2019. Guadeloupe er nr. 11 på listen, fordi man her finder den kultur og historie, vi alle drømmer om når vi tænker på Caribien.
På denne rejse kombinerer vi 6 dages ophold på Guadeloupe med 8 dages krydstogt til en række andre Caribiske øer. Efter den vidunderlig afslapning på Guadeloupe, skal vi ud og opleve Antigua, St. Marten, Tortola British Virgin Islands, St. Vincent, St. Kitts & Nevis og Martinique. Korte sejlture om natten og dagene til rådighed på de vidunderlige øer, nogle steder med fremragende golfbaner. Vi starter som sagt på Guadeloupe, hvortil vi flyver til med Air France, med et enkelt stop i Paris på ud – og hjemrejse.

Galleri

Om denne rejse

 

Guadeloupe:

Jeg tillader mig at kalde Guadeloupe ”mit” paradis. Vi har, sammen med min ven Erling Brodersen, lavet rejser dertil i 20 år, jeg har boet på øen i 3 år, og savner ind imellem livet der som en gal.

Det indledende billede, ovenfor, er vor private strand, når vi bor på ”La Cocoteraie” i St. Francois. I baggrunden den smukke ø Marie Galante, med den store romproduktion, og i forgrunden koralrevet, hvor en barracuda, som blev en trofast ven, plejer at “patruljere” indsejlingen i lagunen.

Vi bor bare 20 m fra strandbredden, havets temperatur er stabile 28 grader, så er der ingen undskyldning for at springe morgenbadet over. På den anden side af hotellet har vi 50 m til en fremragende 18 hullers golfbane tegnet af ingen ringere end Robert Trent Jones Jr. Banen har fornylig fået en gennemgribende fornyelse, med ændret forløb af hullerne og bygning af et imponerende nyt klubhus.

Guadeloupe er navngivet af Christoffer Columbus under hans anden rejse til Vest Indien i 1493. Navnet hidrører fra et kloster i Estremadura i Spanien. Øen består i realiteten af to øer, som til sammen former en sommerfugl med vingerne bredt ud. De to vinger hedder Grand Terre og Basse Terre og er helt forskellige i geografi og udseende. Vi bor i den hyggelige by St. Francois, som ligger i den nordøstlige ende af Grand Terre i en bugt, som med et koralrev danner en smuk lagune. Grand Terre er opdyrket med sukkerrør og bananer og relativt flad, i modsætning til Basse Terre, som er præget af en høj vulkan, masser af regnskov og ikke nær så tæt befolket som Grand Terre.

”La Cocoteraie”, er Guadeloupes mest berømte hotel. Det var her Frankrigs præsident Mitterand holdt et historisk møde med Helmuth Schmidt fra Vesttyskland, som førte til at de derefter i flere omgange sammen holdt ferie her. “La Cocoteraie” er ikke overvældende luksus, men et enkelt velgennemtænkt produkt, som virker enestående. Beliggenheden kan ikke være bedre, med alle værelser indrettet som suiter, en opholdsstue og soveværelse i afslappet tropisk stil, med jacuzzi og dejlig balkon enten imod den smukke have, poolen eller havet.

Morgenmaden byder blandt andet på de vidunderlige frugter og juicer Guadeloupe er så rig på. Ananas, passionsfrugt, mango, guava og malaka. Aftensmaden kan indtages på hotellet eller på nogle af de mange små hyggelige restauranter omkring hotellet og ved havnen.

St. Francois by – kun ca. 15.000 indbyggere – har et omfattende fiskeri, så der er altid frisk fisk som Tazar, Mahi Mahi og Dourade på menuen. Hummer og skaldyr ligger ofte i net foran restauranterne, men der serveres naturligvis også ægte kreolske retter, som lampi (konkylie frikasse i carry) boudin (krydret blodpølse) og acras, som er friturestegte boller af fiskemel og meget mere.

St. Francois har flere ægte caribiske markeder, hvor der med fordel kan købes eksempelvis vanilje. 10 fede stænger for 40 kr. dobbelt så tykke som dem vi køber i et dansk supermarked, men også kanel, safran, muskatnød, spidskommen og laurbærblade, samt rompunch i mange varianter. Generelt er alt hvad øen selv producerer ganske billigt, medens europæiske importerede varer typisk er til franske (europæiske) priser.

I spiller 4 runder golf på banen. Vi booker efter jeres ønske tee off tider hjemmefra.

Vi anbefaler varmt en udflugt til Basse Terre, se vulkanen La Souffriere, vandre i regnskoven og bade i det vidunderlige kolde vand, som fra mere end 100 m vælter ned som et vandfald i den herligste lille sø. Herfra går turen til kysten, til en ganske enkel frokost på en af de små lokale restauranter på stranden,. Vi anbefaler gerne en tur i glasbåd fra stranden med mulighed for at besigtige et af klodens 5 bedste dykkersteder, jfr. Jacques Cousteau, ved Pigeon Island.

Krydstogt

Vi forlader Guadeloupe den 26. januar  kl. 19.00, og skal besøge, det vi vurderer til at være de mest spændende øer i Caribien, og ankommer den følgende dag kl. 13.00 til St. Marten. Denne ø er især berømt for at være todelt i en fransk og en hollandsk del. Vi kommer ind til Philipsburg i den hollandske del. Her er en vidunderlig lille typisk caribisk by med en herlig strand.

Et af de populære steder på øen er en stor bar, som simpelthen samler alle turister på øen, her man serverer alverdens caribiske drinks, alt imens den ene jumbojet efter den anden passerer i lav højde for at ramme landingsbanen. Det er en usædvanlig livlig bar som er vokset kolosalt de senere år, hvor man nemt falder i snak med den lokale befolkning og tilrejsende turister. Her er masser af underholdning, når badende på stranden samles bag flyenes store motorerne, når de startes og kørers op i omdrejninger, som fører til at blive blæst ud i vandet af lufttrykket.

Vi anbefaler ikke golf i St. Marten. Der er en 9 hullers bane, som ikke er særligt spændende at spille.

Vi forlader St. Marten kl. 19.00 med kurs imod Tortola i British Virgin Islands. Et besøg i land på den smukke ø og afsted igen kl 16.00 med kurs imod Kingstown, St. Vincent, hvor vi ankommer kl. 12.00 den følgende dag. Næste stop er St. Kitts & Nevis, hvor der tæt ved havnen er en fremragende golfbane. Vi booker til jer hvis i skulle få lyst til at spille. En taxa kører til banen på 10 minutter.
Fra St. Kitts går turen til Antigua, som er fin en gammel engelsk besiddelse, og i sær kendt for at være center for sejlsport i Caribien. Især den berømte naturlige havn “English Harbor” på sydkysten. Vi ankommer kl. 08.00 om morgenen, og sejler videre kl. 18.00 så der er fin tid for den som ønsker at spille en runde golf. Der er to baner, Jolly Harbour sydpå og Cedar Valley nordpå, kun ca. 4 km. fra vor Pier. Vi anbefaler Cedar Valley, som er en typisk lokal bane, men ganske smuk og med nogle rigtigt spændende par 5 huller.
Fra Antigua går turen til franske Martinique. Øens historie er meget nært knyttet til Frankrig. Napoleons kejserinde Josephine kom fra Martinique, og kan ses som en smuk statue på en plads i byen. For tiden dog med afhugget hoved, som vor egen havfrue. Fort de France er ofte blevet kaldt Caribiens Paris, her er masser af spændende moderigtige butikker. Byen breder sig smukt på den ene side af en bugt, som på den anden side har halvøen Trois Illet, hvor Trent Jones har bygget en smuk golfbane. Der er hvert kvarter en forbindelse med båd fra den ene til den anden side. Er man ikke interesseret i golf på denne dag, kan det overvejes, især for den historisk interesserede, at tage en tur nordpå til Saint Pierre med vulkanen Mount Pele, som eksplodere i 1902 og kostede 30.000 mennesker livet. Golfbanen er ikke i overvældende god stand, så vi anbefaler ikke en runde her.
Eneste overlevende, en tidligere slave, sad i et fangehul, og blev i årene derefter øens celebrity nr 1. Fangehullets kan stadig ses for den interesserede. Der er busforbindelse til Saint Pierre og vulkanen Mount Pele fra Fort de France. Der er ca. 30 min. transporttid med en lokal bus.
Fra Martinique går turen tilbage til Pointe a Pitre, hvor vi ankommer næste morgen kl. 08.00. Flyet i den nærliggende lufthavn afgår først kl. 18.00 så der er tid til at se sig lidt omkring. Bagagen kan deponeres i skibets ankomsthal, til i vender tilbage fra byturen. kl. 15.00 bliver i hentet ved skibet og kørt til lufthavnen. Ankomst i København kort efter frokost den følgende dag.

Rejsen inkluderer

 • Fly med skatter og afgifter, Air France fra København eller Billund
 • Fri transport af golfbags (det kræver medlemsskab af Flying Blue, som er frit)
 • transfers til og fra lufthavn , samt skib
 • 5 nætter på “Hotel La Cocoteraie med morgenmad i garden view suite
 • 4 runder golf incl. Træningsbolde på St. Francois International Golf + 1 runde på St. Kitts
 • 7 nætters cruise med MSC Preciosa med fuldforplejning og drikkevarer som the, kaffe og juice.
 • Prisen gælder en udvendig kahyt. Tillæg for balkon kahyt kr. 990 per person.

Pris per person

kr. 19.995,-
 • Tillæg for singlerejse kr. 5.375
 • Tillæg for Kahyt med balkon kr. 1.825 per person.
 • Tillæg for poolsuite på La Cocoteraie kr. 840 per person
 • Tillæg for beachsuite på La Cocoteraie kr. 1.890 per person
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af