Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Gran Canaria, Bandama Golf Hotel **** med 5 runder golf

22. - 29. november 2021

Information

Matchtur 22. – 29. november 2021.

Du finder næppe en smukkere beliggenhed på Gran Canaria end Bandama Golf hotel med imponerende bjergmassiver så langt øjet rækker, skovbeklædte bjergsider, et vulkankrater og en vidunderlig smuk golfbane, som støder helt op til hotellet.

Skal du forberede sæsonen, er her fremragende trænings faciliteter med puttegreen, kort spils bunkere og driving range, og så hertil en fremragende 18 hullers golfbane, som du kan spille fem gange i løbet af ugen. Studer de vedhæfte fotos af golfbanen, du bliver med sikkerhed positivt overrasket over hvor flot banen står og i hvilken vidunderlig stand den befinder sig. Tal ikke om hurtige greens,  før du har besøgt denne bane.

Her er endvidere en dejlig stor pool, sauna, fitnesscenter og fri Wi-Fi på alle værelser.

Det er ikke en rejse du tager på hvis du gerne vil underholdes hver aften i forskellige barer og restauranter. I Bandama slapper man af, spiser hyggelige middage, går en aftentur eller slapper af ved poolen. Her er en meget hyggelig traditionel  spansk restaurant, med alle de spanske specialiteter du drømmer om. Vi drager på besøg til et par andre restauranter i løbet af ugen, alle af særlig interessant karakter, så du får lejlighed til at prøve andre tilgange til det lokale køkken.

 

Galleri

Om denne rejse

Første tee sted to golfbanen ligger blot 12 meter fra hotellet. Golfbanen dækker over Spaniens  ældste golf klub – Real Club de Golf – og er en typisk park og skovbane med nogle betagende panorama udsigter over den indre del af øen, tilpas svær og udfordrende, så du har det fint med at komme ud og spille banen igen næste dag. Greens er en historie for sig. Bliv ikke overrakset hvis du møder Olazabal gå og træne på greens. De er hurtige, holder linie og er et spændings moment i sig selv.  Her har været afholdt adskillelige Challenge Tour konkurrencer. Ligesom de spanske amatørmesterskaber, har været afholdt her flere gange og blev, såmænd,  sidste gang vundet her, af en vis Jon Rahm

Vi spiller 5 runder på banen. Er der stemning herfor, har vi mulighed for at arrangere en udflugt til en af de andre nærliggende baner.

Rejsen inkluderer

Pris per person

kr. 8.825,-
  • Fly med skatter og afgifter, 23 kg. bagage og golfbag
  • Transfer til og fra lufthavn
  • 7 nætter med morgenmad - halvpension kan tilkøbes for 22 euro per dag.
  • 5 runder golf - turnering og dansk turleder
  • Besøg i to nærliggende restauranter under opholdet - middag for egen regning.
  • Tillæg for singleværelse kr. 620
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af