Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golf & Opera i Verona – sommer 2021

Sommer 2021 - se også Singlerejse 30. august - 4. september nederst på siden.

Information

Golf og Opera ved Verona –

ganske overraskende er hoteller, golfbaner, Opera åbnet, så vi er i stand til at gennemføre disse vidunderlige rejser til Verona og Garda.

 

[Indtil vaccinationerne rigtigt kommer i gang, vil vi fastholde vores politik med kun at opkræve et mindre depositum (på denne rejse kr. 2.000)  og først restbeløbet, når vi med sikkerhed kan se at rejsen kan gennemføres uden risiko og med Udenrigsministeriets godkendelse.]

Så hvorfor ikke starte med at kaste et blik på vores utroligt populære rejser til Gardasøen, med masser af Golf og en kulturoplevelse med en Verdi Opera i den historiske Arena i centrum af Verona, med klodens bedste sangere og op til 400 statister.

Grundpakken er identisk for alle rejser, dog med den variation, at der er en forskellig operaforestilling fra rejse til rejse. Se på vores hjemmeside hvilken opera de 4 rejser byder på.

Vi bor i det hyggelige Hotel Ca’ Degli Ulivi****, som ligger hævet over Gardasøen med en fuldstændig betagende panoramaudsigt over den store smukke sø. Med en udendørsrestaurant, hvor bordene er sat op helt ude på kanten af bjergmassivet, er det muligt at nyde den blændende udsigt over søen og Garda by og samtidigt lade de lokale dygtige kokke pirre de øvrige sanser.

Her er også en puttegreen og en lille pool, som er meget populær at køle af i efter en runde golf.

Hotellet har en fremragende 18 hullers golfbane, hvor I spiller en hyggelig turnering over 3 runder. Hvis du er i nogenlunde god form, er der ingen problemer med at gå banen, eventuelt med trolley. Men der er buggies til leje, hvis du foretrækker at spare lidt på kræfterne.

Vi skal til Verona og overvære operaen, men også have tid til at være turister nogle timer. Kl. 18.00 mødes vi i den berømte restaurant ”Liston 12” for at indtage en herlig tre retters middag for kl. 20.30 at bevæge os over i Arenaen, hvor operaforestillingen starter kl. 21.00.

Læs mere om dagsprogrammet nedenfor.

Galleri

Om denne rejse

Program for sommer 2021.

files/arena/gallery/pubblico/Arena_foto Tabocchini Gironella 010.jpg

 

Rejse 1:

24. – 29. juni 2021

24/6: Afrejse København til Bergamo Lufthavn. Transfer til Hotel. ca. 1 time 20 minutter. Afslapning på puttegreen eller ved pool. Fælles middag på terrassen kl. 20.00. Restauranten tilbyder en 3-retters menu til en populær pris.

25/6: Efter morgenmaden spiller vi første  runde golf kl. 10.00.  Kl. 18.00 plejer vi at arrangere nogle taxaer, som for 3-4 euro per næse kører os ned til Garda by, som ligger så utroligt smukt ved Italiens største og smukkeste sø. Her er man på egen hånd, så der er mulighed for at shoppe eller få en oplevelse med en vandring langs søbredden.  Vi aftaler gerne at spise sammen lidt senere på en udvalgt restaurant. Er der stemning for det, mødes vi alle på en berømt strandbar, hvor der rundhåndet serveres drinks af enhver eksotisk karakter inden vi spiser middag.

26/6: Vi holder golf-fri og kører sammen til Verona en af Italiens smukkeste byer. Der bliver lejlighed til at se de vigtigste historiske mindesmærker.  Romeo og Julies balkon, som Shakespeare valgte at placere  “downtown”  Verona. De utroligt smukke og atmosfærefyldte pladser i Verona, fås ikke kønnere Norditalien: Piazza delle Erbe og Piazza dei Signori med en statue af byens æresborger som ikke overraskende er Dante. Lidt mere overraskende er vor egen Preben Elkjær, byens eneste anden æresborger. Han fik tildelt hæderen i 2018, men mangler fortsat at få en statue.

Der bliver herefter et par timer på egen hånd til frokost og shopping, inden vi mødes igen kl. 18.00 til vort middags arrangement på restaurant Liston 12 på Arena Pladsen. Byens bedste restaurant, med en formidabel beliggenhed,  forkæler os altid med en smagfuld italiensk 3-retters menu. Drikkevarer på egen hånd. Kl. 20.30 går vi til vores pladser i Arenaen. Denne aften skal vi opleve Aida, Verdis udødelige opera, som udspiller sig i et mytisk egyptisk kongedømme. Der er henved 400 sangere, statister, heste og  elefanter på scenen. En uforglemmelig oplevelse, som forstærkes, når man hører den berømte fanfare nærme sig fra det fjerne.

27/6: Vi spiller golf kl. 10.00 og er færdige omkring kl. 14.00-15.00 så der er tid til at slappe af og nyde en sen frokost. Resten af dagen på egen hånd.

28/6: Vi spiller finalen således, at de der har samlet flest point sammen de første to dage går sidst ud. Vi mødes kl. 20.00 til en afsluttende middag og præmie uddeling.

29/6: Vi  forlader hotellet omkring kl. 15.00. Har du ikke fået golf nok, er deres 9 huls bane Mirabello tilgængelig, blot bestil tid aftenen før. Alternativt er der tid til en herlig frokost med den fabelagtige udsigt fra restauranten over Garda Søen. Vi lander i København kl. 21.15.

Rejse 2:

01. – 05. juli 2021

Samme program – men med “Verdis “Nabucco” som opera.

 

Rejse 3:

08. – 13. juli 2021

Samme program, men med “La Traviata” som Opera.

Rejse 4:

25. juli – 30. juli 2021

Samme program, men med “Turandot” som Opera.

Turandot - Arena di Verona Opera Festival 2020

 

Rejse 5.

10. – 15. august 2021.

Samme program med Aida

files/arena/immagini-slide/2003Aida---126D.jpg

 

 

 

Rejse 6. – Singlerejse

30. august – 4. september

med Nabucco som opera. samme program.

Nabucco - gallery 2021

 

 

 

 

 

 

Rejsen inkluderer

  • 5 nætter/6 dage med morgenmad i hyggeligt hotel på kanten af Gardasøen
  • 3 runder golf
  • Middag på Restaurant Liston i Verona (drikkevarer er ikke inkluderet)
  • Siddepladser i arenaen til forestillingerne, som nævnt i vore programmer. (nummererede siddepladser kan tilkøbes for 390 kr.)
  • Transfer til og fra lufthavn og til og fra Arena di Verona
  • Direkte fly med skatter og afgifter, samt transport af golfbag.
  • Dansk rejseleder

Pris per person i dobbeltværelse

kr. 6.895,-
  • Tillæg for enkeltværelse kr. 750
  • I Italien har man en turistskat 2,5 euro per døgn per person, som opkræves af hotellet ved afrejse, og indgår ikke i rejsens pris.
  • Tillæg for værelse med lakeview kr. 380 per værelse for 5 nætter.
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af