Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golf & Opera i Verona – sommer 2021

sommer 2021

Information

 

Vi følger udviklingen i Italien meget tæt, og vil her på denne side orientere om hvordan vi tænker at afvikle alternativt annullere rejser til sommer til Italien. Vi håber alle, at dette vidunderlige rejsemål, bliver klar til at modtage gæster fra slutningen af juni 2020. Norditalien fortjener en hjælpende hånd i lyset af det befolkningen har gennemgået denne vinter.

I 2020 forlænger vi rejsen med en dag, fordi tilbagemeldingen fra sidste år var, at man fint kunne bruge lidt mere tid til det tæt pakkede program. Der skal være tid til at lade oplevelserne synke ind, nyde en tur i poolen og den fuldstændigt enestående udsigt over Garda-søen fra hotellets terrasse – og tid til i ro og mag at spise restaurantens vidunderlige melon med parmaskinke eller den imponerende store cæsarsalat.

Et døgn mere giver os også mulighed for at tilbyde en guidet byvandring i Verona – en af Italiens smukkeste byer. Programmet for den enkelte rejse er lidt forskelligt afhængigt af, hvad vi har på programmet i Arenaen i Verona. Der er dog altid sat tid af til 3 runder golf, en operaforestilling, vinsmagning, besøg i Garda-by, middag i den vidunderlige restaurant Liston 12 på Arena-pladsen og byvandring med guide.

Vi har også prøvet at planlægge rejsedagene, så de, der gerne vil se en forestilling mere, kan gøre det med vor bistand. Som et nyt element tilbyder vi vore operagæster en af de nummererede siddepladser med ryg- og armlæn imod et mindre tillæg.

Lidt afhængigt af, hvornår du vælger at rejse, har vi foretaget nogle ændringer i flyforbindelserne. I juni flyver vi fortsat til Bergamo – der er ikke andre muligheder – medens vi i august i overvejende grad flyver med SAS eller Norwegian til Venedig, som ligger i samme afstand fra Verona, som Bergamo.

Læs mere om de enkelte rejser nedenfor.

Galleri

Om denne rejse

Rettede datoer følger, så snart vi  har modtaget programmet for 2021

18/6: Afrejse København til Bergamo Lufthavn. Transfer til Hotel. ca. 1 time 20 minutter. Afslapning på puttegreen eller ved pool. Fælles middag på terrassen kl. 20.00. Restauranten tilbyder som regel 3-retters menu til en populær pris.

19/6: Efter morgenmaden spiller vi første  runde golf kl. 10.00.  Kl. 18.00 plejer vi at arrangere nogle taxaer, som for 3-4 euro per næse kører os ned til Garda by, som ligger så smukt ved søen. Her er man på egen hånd, og der er mulighed for at shoppe, inden man spiser. Vi anbefaler den lokale fiskeret med tre typer fisk fanget i Gardasøen. Er der stemning for det, mødes vi alle på den berømte strandbar, hvor der rundhåndet serveres drinks af enhver eksotisk karakter.

20/6: Vi holder golf-fri og tager til Verona, hvor vi lærer byen bedre at kende med et par timers vandring i Verona med guide. Vi ser Romeo og Julies balkon – skal selvfølgelig ses, men er hurtigt overstået – Veronas pladser er til gengæld nogle af de smukkeste, man finder i Norditalien: Piazza delle Erbe og Piazza dei Signori med statuen af byens æresborger Dante med alvorlig mine. Byens eneste anden æresborger er Preben Elkjær, som blev tildelt hæderen i 2018. Han har dog ikke egen statue i byen.

Efter frokost skal vi til vinsmagning, inden vi kl. 18.00 mødes til middag på restaurant Liston 12 på Arena Pladsen, som altid forkæler os med en smagfuld italiensk 3-retters menu.  Kl. 20.30 går vi til vores pladser i Arenaen. Denne aften skal vi opleve Aida, Verdis udødelige opera, som udspiller sig i et gammelt egyptisk kongedømme. Der er henved 400 sangere og statister på scenen, og mon ikke også nogle elefanter og heste, når vi skal høre den berømte fanfare i det fjerne.

21/6: Vi spiller golf kl. 10.00 og er færdige omkring kl. 14.00-15.00 så der er tid til at slappe af og nyde en sen frokost. Resten af dagen på egen hånd.

22/6: Vi spiller finalen således, at de der har været dygtige og samlet mange point sammen de første to dage går sidst ud. Vi mødes kl. 20.00 til en afsluttende middag med præmie uddeling og taler.

23/6: Vi flyver hen på eftermiddagen, så der bliver tid til at gå 9 huller om morgenen, på den korte bane kaldet Mirabello. Vi kører til lufthavnen kl. 14.00.

Er du til en operaoplevelse yderligere, spiller man den 19. juni Cavalleria Rusticana – spørg efter hvordan det kan arrangeres.

 

2. rejse:  5. – 10. Juli

05/7: Vi flyver tidligt  til Bergamo. og vil være på hotellet omkring kl. 12.30. Slap af eller gå 9 huller på Mirabello. Fælles middag kl. 20.00.

06/7: Efter morgenmaden spiller vi første  runde golf kl. 10.00.  Kl. 18.00 plejer vi at arrangere nogle taxaer, som for 3-4 euro per næse kører os ned til Garda by, som ligger så smukt ved søen. Her er man på egen hånd, og der er mulighed for at shoppe, inden man spiser. Vi anbefaler den lokale fiskeret med tre typer fisk fanget i Gardasøen. Er der stemning for det, mødes vi alle på den berømte strandbar, hvor der rundhåndet serveres drinks af enhver eksotisk karakter.

07/7: Vi holder golf-fri og tager til Verona, hvor vi lærer byen bedre at kende med et par timers vandring i Verona med guide. Vi ser Romeo og Julies balkon – skal selvfølgelig ses, men er hurtigt overstået – Veronas pladser er til gengæld nogle af de smukkeste, man finder i Norditalien: Piazza delle Erbe og Piazza dei Signori med statuen af byens æresborger Dante med alvorlig mine. Byens eneste anden æresborger er Preben Elkjær, som blev tildelt hæderen i 2018. Han har dog ikke egen statue i byen.

Efter frokost skal vi til vinsmagning inden vi kl. 18.00 mødes til middag på restaurant Liston 12 på Arena Pladsen, som altid forkæler os med en smagfuld italiensk 3-retters menu. Kl. 20.30 går vi til vores pladser i Arenaen. Denne aften skal vi opleve Plácido Domingo Galla Aften: her er oplægget for den aften:

there will be an unforgettable evening on which the shining star will be Plácido Domingo. In fact, the Domingo Opera Night will be a unique opportunity for running through his stellar career by means of some of the performances that made him world-famous.

Hans 50-års jubilæum i 2019, på samme scene var uforglemmelig, så mon ikke han igen gør os glade og rørte.

08/7: Golf dag med en runde kl. 10.00. Resten af dagen på egen hånd.

09/7: Vi spiller finalen således, at de der har været dygtige og samlet mange point sammen de første to dage går sidst ud. Vi mødes kl. 20.00 til en afsluttende middag med præmie uddeling og taler.

10/7: Hjemrejse om eftermiddagen – lander i København kl. 21,35

Er nogen interesserede i et besøg yderligere i Operaen spiller man “Nabucco” den 9. juli.


3. rejse: 14. – 19. juli

14/7: Vi flyver til Bergamo, lander hen på eftermiddagen, og samles til middag kl. 20.00

15/7:  Efter morgenmaden spiller vi første  runde golf kl. 10.00.  Kl. 18.00 plejer vi at arrangere nogle taxaer, som for 3-4 euro per næse kører os ned til Garda by, som ligger så smukt ved søen. Her er man på egen hånd, og der er mulighed for at shoppe, inden man spiser. Vi anbefaler den lokale fiskeret med tre typer fisk fanget i Gardasøen. Er der stemning for det, mødes vi alle på den berømte strandbar, hvor der rundhåndet serveres drinks af enhver eksotisk karakter.

16/7: Vi holder golf-fri og tager til Verona, hvor vi lærer byen bedre at kende med et par timers vandring i Verona med guide. Vi ser Romeo og Julies balkon – skal selvfølgelig ses, men er hurtigt overstået – Veronas pladser er til gengæld nogle af de smukkeste, man finder i Norditalien: Piazza delle Erbe og Piazza dei Signori med statuen af byens æresborger Dante med alvorlig mine. Byens eneste anden æresborger er Preben Elkjær, som blev tildelt hæderen i 2018. Han har dog ikke egen statue i byen.

Efter frokost skal vi til vinsmagning inden vi kl. 18.00 mødes til middag på restaurant Liston 12 på Arena Pladsen, som altid forkæler os med en smagfuld italiensk 3 retters menu.  kl. 20.30 går vi til vore pladser i Arenaen, denne aften skal vi opleve Turandot, Puccinis berømte og meget populære opera, med en sang vi alle kan synge med på især efter at Pavarotti indspillede “Nessun Dorma”  ingen må sove før prinsens navn og oprindelse er kendt og gåden løst. Så megen lidenskab, som naturligvis må ende godt.

17/7:  Vi spiller golf kl. 10.00 og er vel færdige omkring kl. 14-15.00 så der er tid til at slappe af og nyde en sen frokost. Resten af dagen på egen hånd.

18/7:  Vi spiller finalen, således at de der har været dygtige og samlet mange point sammen de første to dage går sidst ud. Vi mødes kl. 20.00 til en afsluttende middag med præmie uddeling og taler.

19/7: Hjemrejse sen eftermiddag ank. i København kl. 22.05. Vi slapper af eller spiller 9 huller på Mirabello.

4. rejse:  22. – 27. juli

22/7: Vi flyver til Bergamo kl. 09.00 ankommer kl 11.05  og kan slappe af ved poolen, putte eller måske gå 9 huls banen Mirabello.

23/7: Vi holder golf-fri og tager til Verona, hvor vi lærer byen bedre at kende med et par timers vandring i Verona med guide. Vi ser Romeo og Julies balkon – skal selvfølgelig ses, men er hurtigt overstået – Veronas pladser er til gengæld nogle af de smukkeste, man finder i Norditalien: Piazza delle Erbe og Piazza dei Signori med statuen af byens æresborger Dante med alvorlig mine. Byens eneste anden æresborger er Preben Elkjær, som blev tildelt hæderen i 2018. Han har dog ikke egen statue i byen.

Efter frokost skal vi til vinsmagning, inden vi kl. 18.00 mødes til middag på restaurant Liston 12 på Arena pladsen, som altid forkæler os med en smagfuld italiensk 3-retters menu.  kl. 20.30 går vi til vores pladser i Arenaen, denne aften skal vi opleve Stars of the Opera – med det bedste operascenen kan fremvise. I spidsen ingen ringere end Anna Netrebko, sammen med Yusif Eyvazov og Daniella Barcellona. Dirigent bliver Ambrogio Maestri.

24/7:  Efter morgenmaden spiller vi første  runde golf kl. 10.00.  Kl. 18.00 plejer vi at arrangere nogle taxaer, som for 3-4 euro per næse kører os ned til Garda by, som ligger så smukt ved søen. Her er man på egen hånd, og der er mulighed for at shoppe, inden man spiser. Vi anbefaler den lokale fiskeret med tre typer fisk fanget i Gardasøen. Er der stemning for det, mødes vi alle på den berømte strandbar, hvor der rundhåndet serveres drinks af enhver eksotisk karakter.

25/7: Vi spiller golf kl. 10.00 og er vel færdige omkring kl. 14.00-15.00 så der er tid til at slappe af og nyde en sen frokost. Resten af dagen på egen hånd.

26/7: Vi spiller finalen således, at de der har været dygtige og samlet mange point sammen de første to dage går sidst ud. Vi mødes kl. 20.00 til en afsluttende middag med præmieuddeling og taler.

27/7: Vi flyver hjem fra Bergamo allerede kl. 17.35 og lander 19.30

Ønsker I at opleve mere opera på rejsen, spilles Aida den 24. og Nabucco d. 25.

 

5. rejse:  05. – 10. august 

05/8: Vi flyver om formiddagen og kan slappe af ved poolen, putte eller måske gå 9 huls banen Mirabello.

06/8:Vi holder golf-fri og tager til Verona, hvor vi lærer byen bedre at kende med et par timers vandring i Verona med guide. Vi ser Romeo og Julies balkon – skal selvfølgelig ses, men er hurtigt overstået – Veronas pladser er til gengæld nogle af de smukkeste, man finder i Norditalien: Piazza delle Erbe og Piazza dei Signori med statuen af byens æresborger Dante med alvorlig mine. Byens eneste anden æresborger er Preben Elkjær, som blev tildelt hæderen i 2018. Han har dog ikke egen statue i byen.

Efter frokost skal vi til vinsmagning inden vi kl. 18.00 mødes til middag på restaurant Liston 12 på Arena Pladsen, som altid forkæler os med en smagfuld italiensk 3-retters menu.  kl. 20.30 går vi til vore pladser i Arenaen, denne aften skal vi opleve Verdis Nabucco – 400 sangere i slavernes kor så det risler ned ad ryggen. Et lommetørklæde eller to skal nok komme på banen. Utrolig oplevelse.

07/8: Vi spiller golf kl. 10.00 og er vel færdige omkring kl. 14-15.00 så der er tid til at slappe af og nyde en sen frokost. Resten af dagen på egen hånd.

08/8: Efter morgenmaden spiller vi første  runde golf kl. 10.00.  Kl. 18.00 plejer vi at arrangere nogle taxaer, som for 3-4 euro per næse kører os ned til Garda by, som ligger så smukt ved søen. Her er man på egen hånd, og der er mulighed for at shoppe, inden man spiser. Vi anbefaler den lokale fiskeret med tre typer fisk fanget i Gardasøen. Er der stemning for det, mødes vi alle på den berømte strandbar, hvor der rundhåndet serveres drinks af enhver eksotisk karakter.

09/8: Vi spiller finalen, således at de der har været dygtige og samlet mange point sammen de første to dage går sidst ud. Vi mødes kl. 20.00 til en afsluttende middag med præmie uddeling og taler.

10/8: Hjemrejse sent om eftermiddagen. Vi slapper af eller spiller 9 huller på Mirabello.

Ønsker I at opleve mere opera på rejsen, spiller La Traviata d. 7.8 og Aida d. 9.8

 

6. rejse:  16. – 21. August

16/8: Vi flyver med SAS til Venedig om formiddagen og kan slappe af ved poolen, putte eller måske gå 9 huls banen Mirabello.

17/8:  Efter morgenmaden spiller vi første  runde golf kl. 10.00.  Kl. 18.00 plejer vi at arrangere nogle taxaer, som for 3-4 euro per næse kører os ned til Garda by, som ligger så smukt ved søen. Her er man på egen hånd, og der er mulighed for at shoppe, inden man spiser. Vi anbefaler den lokale fiskeret med tre typer fisk fanget i Gardasøen. Er der stemning for det, mødes vi alle på den berømte strandbar, hvor der rundhåndet serveres drinks af enhver eksotisk karakter.

18/8: Vi spiller golf kl. 10.00 og er vel færdige omkring kl. 14-15.00 så der er tid til at slappe af og nyde en sen frokost. Resten af dagen på egen hånd.

19/8: Vi holder golf-fri og tager til Verona, hvor vi lærer byen bedre at kende med et par timers vandring i Verona med guide. Vi ser Romeo og Julies balkon – skal selvfølgelig ses, men er hurtigt overstået – Veronas pladser er til gengæld nogle af de smukkeste, man finder i Norditalien: Piazza delle Erbe og Piazza dei Signori med statuen af byens æresborger Dante med alvorlig mine. Byens eneste anden æresborger er Preben Elkjær, som blev tildelt hæderen i 2018. Han har dog ikke egen statue i byen.

Efter frokost skal vi til vinsmagning inden vi kl. 18.00 mødes til middag på restaurant Liston 12 på Arena Pladsen, som altid forkæler os med en smagfuld italiensk 3-retters menu.  kl. 20.30 går vi til vore pladser i Arenaen, denne aften skal vi opleve Verdis Nabucco – 400 sangere i slavernes kor så det risler ned ad ryggen. Et lommetørklæde eller to skal nok komme på banen. Utrolig oplevelse.

20/8 Vi spiller finalen således, at de der har været dygtige og samlet mange point sammen de første to dage går sidst ud. Vi mødes kl. 20.00 til en afsluttende middag med præmie uddeling og taler.

21/8 Vi forlader hotellet hen på eftermiddagen. Ankomst i København kl. 21.55

Ønsker I at opleve mere opera på rejsen, spiller Aida d. 20/8

 

7. rejse:  23. – 28. august – singlerejse. 

23/8: Tidligt fly fra København med SAS. Slap af ved poolen, putting green eller måske gå 9 huls banen Mirabello. Fælles middag kl. 20.00

24/8: Efter morgenmaden spiller vi første  runde golf kl. 10.00.  Kl. 18.00 plejer vi at arrangere nogle taxaer, som for 3-4 euro per næse kører os ned til Garda by, som ligger så smukt ved søen. Her er man på egen hånd, og der er mulighed for at shoppe, inden man spiser. Vi anbefaler den lokale fiskeret med tre typer fisk fanget i Gardasøen. Er der stemning for det, mødes vi alle på den berømte strandbar, hvor der rundhåndet serveres drinks af enhver eksotisk karakter.

25/8: Vi spiller golf kl. 10.00 og er vel færdige omkring kl. 14.00-15.00 så der er tid til at slappe af og nyde en sen frokost. Resten af dagen på egen hånd.

26/8: Vi holder golf-fri og tager til Verona, hvor vi lærer byen bedre at kende med et par timers vandring i Verona med guide. Vi ser Romeo og Julies balkon – skal selvfølgelig ses, men er hurtigt overstået – Veronas pladser er til gengæld nogle af de smukkeste, man finder i Norditalien: Piazza delle Erbe og Piazza dei Signori med statuen af byens æresborger Dante med alvorlig mine. Byens eneste anden æresborger er Preben Elkjær, som blev tildelt hæderen i 2018. Han har dog ikke egen statue i byen.

Efter frokost skal vi til vinsmagning, inden vi kl. 18.00 mødes til middag på restaurant Liston 12 på Arena pladsen, som altid forkæler os med en smagfuld italiensk 3-retters menu. Kl. 20.30 går vi til vore pladser i Arenaen, denne aften skal vi opleve Turandot, Puccinis berømte og meget populære opera, med en sang vi alle kan synge med på – især efter at Pavarotti indspillede “Nessum Dorma”. Ingen må sove før prinsens navn og oprindelse er kendt og gåden løst. Så megen lidenskab, som naturligvis må ende godt.

27/8: Vi spiller finalen således, at de der har været dygtige og samlet mange point sammen de første to dage går sidst ud. Vi mødes kl. 20.00 til en afsluttende middag med præmie uddeling og taler.

28/8: Hjemrejsen om eftermiddagen, ankomst København kl. 16.50

Rejsen inkluderer

 • 5 nætter/6 dage med morgenmad i hyggeligt hotel på kanten af Gardasøen
 • 3 runder golf
 • Middag på Restaurant Liston i Verona(drikkevarer er ikke inkluderet)
 • Siddepladser i arenaen til forestillingerne, som nævnt i vore programmer. (nummererede siddepladser kan tilkøbes for 390 kr.)
 • Transfer til og fra lufthavn og til og fra Arena di Verona
 • Besøg på vingård - Amarone - Valpolicella
 • Dansk rejseleder
 • Direkte fly med skatter og afgifter, samt transport af golfbag.

Pris per person i dobbeltværelse

kr. 6.895,-
 • Tillæg for enkeltværelse kr. 595,-
 • På de fleste rejser kan vi nu tilbyde afgang fra Billund såvel som København.
 • I Italien har man en turistskat 1,5 euro per døgn per person, som opkræves af hotellet ved afrejse.
 • Tillæg for værelse med lakeview kr. 320 per værelse
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af