Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Californien rundrejse

Hele året - ring og hør nærmere om foråret 2021

Information

Udlev eller genoplev drømmen om at opleve Californien fri som fuglen bag eget rat og uden andre holdepunkter end dem I selv har bestemt…Lad os planlægge en rundrejse for Jer, så I bare selv skal køre bilen og svinge golfkøllerne. Hvorfor ikke starte med en af USAs mest charmerende storbyer – San Francisco, en by der sagtens kan opleves til fods på Fisherman Warf, langs det smukke Marina District eller med en tur over Golden Gate… Men på denne rejse i høj grad med dine egne hænder på rattet af en praktisk SUV eller hvad der passer dig bedst. Kør langs Stillehavet på den mytiske Highway 1, eller The Pacific Coast Highway, som den også hedder, kast anker i Napa Valley eller tag turen helt sydpå til San Diego og måske Mexico og slut turen i Los Angeles, hvorfra rejsen går tilbage til Danmark.

Galleri

Om denne rejse

Forestil jer at sejle  ind fra Stillehavet under The Golden Gate,  forbi de smukke træhuse og tusindvis af sejlbåde i Marina District, tæt op ad  den nu nedlagte fængselsø Alcatraz, se søløverne ved Pier 39 og Fishermans Warf og se byen åbne sig for dig. Først med China Town, den største uden for Kina, Little Italy og så de 43 stejle bakker byen er opført på … Sæt tid af til en tur i de berømte sporvogne, eller Cable Cars, som de hedder her.

Monterey … Jazz og berømte rockfestivaler … Sardiner og hvaler og en af vestkystens aller ældste og smukkeste byer, som har gjort Monterey kendt verden rundt. For os golfere gemmer området omkring byen imidlertid også  nogle af USAs mest berømte golfbaner … Pebble Beach ligger som en latent udfordring hos enhver, som har haft en golfkølle i hånden. .. Hul 18 med det brusende Stillehav på venstre side, hvor du må gøre op med dig selv, hvor meget du tør skære af bugten for at gøre hullet kortere, er og bliver en drøm.. Men det var også her Tiger Woods vandt sin første US Open med 22 slag, tænk engang …

Der er en stribe golfbaner på Carmel halvøen, som  berømte “The 17 miles drive” fører dig rundt til. Naturligvis Pebble Beach men også fantastiske baner som  Spanish Bay, Cypress Point, Spyglass og mange flere. Sørg for at der er tid til et besøg hos selveste Clint Eastwood i hans fint beliggende restaurant i udkanten af Carmel by, hvor han sædvanligvis selv indfinder sig omkring kl 21.00 for i baren at indtage et par glas rødvin, medens han venligt svarer på spørgsmål fra interesserede gæster. Rigtig god restaurant med fornuftige priser.

Sydpå går turen forbi Solvang, Ventura Beach, Santa Barbara og Los Angeles.

Kører du I Highway 1 får du en af de smukkeste oplevelser  man kan få på en landevej i USA. Den bjergrige kyst og det brusende Stillehav .. hænger ved. Stop en dag i Solvang – for kærlighedens skyld – og smag de fremragende “danske wienerbrød” som alle de “danske” bagerier tilbyder. Ikke at forveksle med en “danish” som er den amerikanske efterligning. Men her er også 2 fremragende golfbaner lige udenfor byen, smukt beliggende ved en flod.

Fortsæt til Santa Barbara, med de skønneste lange strande og det stærkt spansk (mexikansk)  inspirerede bycenter, restauranter og villaer. Hvis du virkelig vil gøre indtryk på din partner, er det her du inviterer på en overnatning eller to i Ojai Valley Inn Resort *****. Det er stedet  man tager til og holder weekend eller en kort ferie, hvis man er en travlt optaget A – skuespiller i Los Angeles. Resorten har egen super 18 hullers bane.

Der er en til to timers kørsel til Hollywood, Santa Monica, Venus Beach, Manhatten Beach og  Beverly Hills, hvor flere oplevelser venter. Har du lyst og afsat tid til en tur til San Diego, ad motorvej “407” med 10 spor i hver retning, er du på vej til den måske mest populære by i USA.

Det dejlige vejr året rundt, den fine blanding af engelsk og spansk kultur, strandene ved La Jolla, og Mission Bay,  hvorfra du kan følge den stadige strøm af hvaler på vej  nordpå til Alaska eller sydpå til Baja California, afhængigt af årstiden, er en klasseoplevelse.

Vi booker fly, sædvanligvis med ankomst i San Francisco og afrejse fra Los Angeles, hvor den lejede  bil afleveres. Vi har fundet en stribe meget fornuftige 3-4-5 stjernede hoteller, som vi kan tilbyde undervejs. Vi  har etableret et tæt samarbejde med mere end 50 golfbaner i Californien, og afprøvet langt de fleste, så vi kan tilpasse rejsen Jeres ambitioner både i relation til omfang golfrunder, sværhedsgrader  og den type hoteller i har lyst til at bo i.

Vi flyver med SAS eller Norwegian, så du kan regne med direkte forbindelser ud og hjem fra København. Grib telefonen og ring på 88445666 eller 20255666 og lad os få en snak om hvad der vil liggre hjertet nært, hvis drømmen er Californien

Rejsen inkluderer

  • Fly med skatter og afgifter,
  • Lejebil med fri kilometer og alle standardforsikringer
  • bookede hoteller og golfbaner

per person

Kr. 8.500 - 12.500,-
  • Prisen vil selvsagt afhænge af hvilke golfbaner og hoteller i vælger. Giv os en ide om jeres budget, så kommer vi op med et forslag.
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af