Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Påskerejse – Barcelo Montecastillo Golf & Spa Resort*****

13. - 20. april

Information

Barceló Montecastillo ligger i Andalusien og er en enestående mulighed for at tage hul på foråret i herlige omgivelser, nyde et 5 stjernet hotel og at spille fremragende golf i påsken.

Du flyver fra København den 13. april til Sevilla og returnerer den 20.
Vi forsyner dig med en lejebil, per 2 personer, så I dels kan komme til Jerez de la Frontera, hvor denne verdensberømte resort ligger og dels har en bil, hvis I gerne vil rundt og opleve de vidunderlige strande, spændende historiske byer eller måske køre en tur til Guadalqivir flodens udløb og spise en middag eller frokost, med den vidunderlige Manzanilla vin som tilbehør. Denne del af Andalusien er utroligt spændende. Restauranterne emmer af flamenco rytmer, og du kan stadig finde små restauranter i Jerez hvor den vidunderlige dans, musik og sang kan opleves.

Du spiller alle runder på Jack Nicklaus berømte design, som i en årrække var den bane man anvendte til finalerunderne i Volvo Masters, det var den afsluttende turnering på året i PGA Europa, inden Dubai købte sig ind og nu laver finalen i egen by.

Læs mere om rejsen under galleriet.

Galleri

Om denne rejse

Dette berømte hotel gennemgik en omfattende ny istandsættelse i 2015, så man kunne kombinere den fremragende golfbane med en femstjernet oplevelse.  Den fine nænsomt restaurerede historiske bygning i en klassisk spansk stil er ikke alene en fryd for øjet, men indeholder hyggelige restauranter, bar og cafe, samt ikke mindst 124 dejlige værelser. Et fremragende SPA anlæg, tennis og fitnesscenter er med til at fuldende de mange tilbud i denne fine gamle ejendom. Her er naturligvis idag fri WIFI på værelser, i reception og hall.

Montecastillo ligger tæt ved Spaniens berømte sherry by Jerez de la Frontera, som absolut er et besøg værd. De smukke kældre hvor sherryen opbevares er åbne for besøg, og ikke mindst smagsprøver.
Golfbanen har gennemgået en omfattende istandsættelse og optimering og Jack Nicklaus design fremstår i dag absolut som en topbane. I vor pakke indgår 5 runder golf. Hvor har man mon sidst oplevet den mulighed på en Jack Nicklaus designet bane.

Du kan købe op til den såkaldte “semi – all inclusive” pakke, som består af morgenmad og middag med drikkevarer fra kl. 17.00 – 23.00.

Vi flyver jer til Sevilla, hvor en lejebil venter. I kører de ca. 1 time ad motorvejen til Jerez de la Frontera i gennem det smukkeste landskab, til den berømte sherry by, Jerez, som ligger ganske tæt ved resortet.

Rejsen inkluderer

  • Kørselsvejledning
  • lejebil med fri kilometer og alle standardforsikringer
  • 5 runder golf, på forbookede tider
  • 7 nætter i delt dobbeltværelse med morgenmad
  • Fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbags

per person

kr. 8.945,-
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af