Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Buenos Aires, Iguazú og Rio de Janeiro 15. februar – 2. marts 2022

15. februar - 2. marts 2022

Information

Oplev det bedste Brasilien og Argentina har at byde på. Fra den legendariske Copacabana strand i Rio de Janeiro, den hyggelige Argentinske hovedstad Buenos Aires, hvor vi bl.a. skal høre den spændende fortælling om Evita, til den storslåede samling af vandfald i Iguazu, på grænsen mellem Argentina, Brasilien og Paraguay.

På turen skal vi spille nogle af de mest fantastiske golfbaner, regionen har at byde på, smage på vinen og spise traditionelle sydamerikanske middage.

Galleri

Om denne rejse

Januar er meget varm i Sydamerika, vi har derfor valgt at lægge næste rejse i november, så skulle vi kunne holde temperaturen omkring 26-28 grader, og ikke de 34-36 vi oplevede i februar. Efter 4 rejser med stort set samme indhold, har vi ændret lidt på turen, idet vi bruger nogle flere dage i Buenos Aires, så vi får tid til  en extra runde golf og en hel dag hvor vi skal ind på Pampassen og opleve “gauchos” lave  rideopvisning, og lære os lokale danse, medens et kæmpe bål  steger  de  gigantiske 1 kg. bøffer. Vi skal på Citytour,  en lang rundtur i deltaet, som  slutter  af med, at vi sejler de 20 sømil fra North delta og ind til Buenos Aires centrum. Intet besøg i Buenos Aires uden tango. Vi skal til show med 3 retters menu og fri vin, men starter med en hyggelig undervisnings time med to af de professionelle dansere.

Rundrejsen i Buenos Aires,  indledes med en  citytour hvor vi  skal lære meget mere om landets spændende og dramatiske historie, især den spændende periode hvor “Evita” mere end nogen anden skabte en stemning, som førte til demonstrationer for og imod, hendes ægtefælle. Blandt andet omkring Casa Rosada, hvor President Peron og Evita lod sig hylde af de “skjorteløse” efter at have afsat militær juntaen.

Evita er blevet et internationalt begreb, som fortsat har enorm interesse. Myten om Evita er – som det så præcist er sagt – bestøvet af det stof, som kun supernova-stjerner er skabt af. Fattigdom, fornedrelse, sex, glamour, idealisme, brutalitet, revolution. Luder, måske. Madonna for et helt land.

Vor guide hjælper os igennem historien, som naturligvis slutter ved hendes grav i La Recoleta. Vi skal besøge det historiske kunstnerkvarter San Telmo, hvor tangoen øves på gadeplan, med klappende tilskuere, vi skal se Boca hvor Argentinas mest berømte forboldhold “Boca Juniors” holder til og hvor klodens, måske bedste fodboldspiller Maradonna trådte sine barnesko.

Fra Buenos Aires centrale lufthavn i midten af byen flyver vi direkte til Iguazu Vandfaldene, som ligger, hvor de tre lande Paraguay, Brasilien og Argentina grænser op til hinanden. Vi har 3 dage her, så vi får tid til for at gennemgå denne helt uforglemmelige oplevelse uden tidspres, både fra den argentinske og brasilianske side.

Efter besøget i Iguazu, flyver vi direkte til Rio de Janeiro og lander i den lufthavnen, som ligger midt i byen – her venter en af de smukkeste flyveoplevelser, man kan tænke sig. Landingen foregår med Sukkertoppen, det markante høje bjerg som ligger hvor Copacabana starter på den en side og utrolige 36 meter høje Corcovado statue på den anden.

På Copacabana bliver der fin tid til at nyde strandlivet, vi skal på en by rundtur, til Corcovado og vi skal spille golf på den fine Itanhanga bane. Vort hotel ligger direkte til den berømte strand. Vi holder øje med fodboldprogrammet er der mulighed for en match på Maracana Stadion prøver vi at få det arrangeret. I det hele taget prøver vi at have god tid i Rio, så alle kan få deres lyst styret på klodens nok mest berømte strand.

Vi flyver med KLM fra København, Ålborg og Billund via Amsterdam til Buenos Aires og retur fra Rio de Janeiro med KLM eller Air France.

Evita er blevet et begreb, som fortsat har enorm interesse. Myten om Evita er – som det så præcist er sagt – bestøvet af det stof, som kun supernova-stjerner er skabt af. Fattigdom, fornedrelse, sex, glamour, idealisme, brutalitet, revolution. Luder, måske. Madonna for et helt land.
Vor guide hjælper os igennem hele historien, som naturligvis slutter ved hendes grav i La Recoleta.

Nationalforsamlingen, Metropolitan Cathedral, hvor Pave Francis holdt til, med udsigt over 5. maj pladsen  med  Casa Rosado, men også det mere folkelige islæt i La Boca, hvor Diego Maradona voksede op og blev klodens bedste fodboldspiller. Kvarteret omkring arenaen med plads til 80.000 tilskuere, består af beskedne huse, men med masser af restauranter, hvor tangodansen praktiseres på åben gade. Vi skal også overvære den forførende dans helt professionelt, medens vi indtager en 3 retters menu og efterfølgende får et kort kursus af en af danserne. Det gør os næppe klar til “Vild med dans”, men hjælper da lidt på vej.

Vi har i år indlagt en heldagsudflugt til Rio Platas delta, hvor vi skal sejle rundt 2-3 timer og slutte af med en ægte lokal “Parilla” frokost med den berømte Chimichurri  sovs, som minder lidt om den franske “sauce chien”, som indgår i det caribiske køkken.

Golfen skal også passes, så vi spiller 3 runder på nogle af Buenos Aires bedste baner.

Efter 7 dage i Buenos Aires flyver vi til Iguazú-vandfaldene, som ligger i trekanten imellem Argentina, Brasilien og Paraguay. Har du set Niagara Falls og er blevet imponeret, har du set Victoria Falls og er blevet endnu mere imponeret, kan du roligt samle kræfter til denne oplevelse. De hundredevis (265) af vandfald i alle størrelser, over lange store strækninger er måske den største naturoplevelse du vil få. Vi har tre dage i Iguazú, så har du ikke fået nok af en heldags vandring, på både den brasilianske og argentinske side, er der tid til en ekstra tur, hvis du da ikke vælger at spille en runde golf på Bourbon banen. Med de tre lande grænsende op til hinanden, har byen en helt særlig atmosfære. En art nybygger stemning, måske som da “Det vilde Vest” blev indtaget i USA.

Rejsen slutter i Rio de Janeiro, som er næste stop på turen. Vi har 4 dage med base på Copacabana stranden, hvor vort hotel ligger, og hvor du har udsigt til “Pan Azucar” eller sukkertoppen som vi kalder den på dansk.  Det er to meget høje bjerge, forbundet med en kabelbane. Lider du af højdeskræk vil vi stærkt anbefale at du bliver på stranden. Udsigten fra kabelbanen er eventyrlig, og giver udsigt til Corcovado statuen (Kristus med udstrakte arme), Copacabana og de andre berømte strande Ipanema og Leblanc. Her bliver også tid til en runde golf, og er der en fodboldkamp på Maracanã Stadion, kan vi arrangere et besøg der.

Læs hvordan en af vores gæster på den foregående rejse, oplevede turen:

 

Kære Valdemar.

Allerførst tusind tak for en dejlig tur.

Jeg synes flyrejsen til Buenos Aires var super, og vi var glade for vores opgradering.

BA var en rigtig dejlig stor by, godt hotel. Især placering med gå afstand til de store seværdigheder og havnen var super. Fællesspisningen var god, og bøffen så stor som du havde lovet, måske en lidt lang køretur.

Den guidede tur rundt i BA var rigtigt god og med en meget engageret og sød guide. Tangoaftenen var også rigtig fin, vi manglede dog tangoundervisningen. Ikke at det gjorde så meget, men så skal du bare slette den del af programmet, eller skrive at det finder sted, hvis det kan lade sig gøre.

Golfbanerne i BA var fine, det var dog nogle andre end dem der var annonceret og der manglede generelt mulighed for at komme på ”driving range”. Det er der nogen, der går meget op i, så det bør nok nævnes i programmet.

Men alt i alt BA var bare helt fantastisk, og alt rigtig flot arrangeret, især var sejlturen med frokost på grill, sammen med nogle rigtig dejlige mennesker, en dejlig oplevelse.

Flyvetur til Iguazu var fin, og her blev vi mødt af en hel fantastisk guide. Nestor er et helt utroligt menneske, som var hjælpsom ud over alle grænser, vidende om hele området og en sympatisk person.

Iguazu, var også imponerende flot. Vi så Niagara forrige år, og Iguazu er bare så meget større og flottere. Det var super at vi fik oplevet det fra begge sider, det var to helt forskellige views. Hotellet var super, især nød vi swimmingpoolen, og også her var golfbanen ok. Men det var godt nok varmt at spille den dag.

Rio med flot indflyvning og igen en super guide. Et fantastisk hotel, den tagterrasse med bar og swimmingpool, og den smukke udsigt til Copacabana, det fås bare ikke bedre. Super guidet tur til Kristus statuen på Corcovado, og dagen efter var der nogen der betalte guiden til at tage en tur op til Sugarloaf, det var også en rigtig god tur. Vi tog en tur rundt med hop-af-hop-på bussen. Det var også fint, men lidt skræmmende. Rio er en lidt barsk by. Så jeg vil foreslå dig, at lave en aftale med guiden, og lave nogle turpakker, som man kunne tilmelde sig til (mod ekstra betaling)

Golfbanen i Rio var en af de flotteste på turen.

Så alt i alt var det en rigtig dejlig tur, som opfyldte alle mine forventninger og mere til, og til en rigtig god pris. Det er helt sikkert, at vi skal med på mange flere ture med dig, og vi glæder os til at du en dag er med.

Vi har allerede kigget på Verona, her må vi helt sikkert med næste år. Vi holder øje med din hjemmeside, og hvis du laver noget helt nyt, må du meget gerne kontakte mig.

 

Kærlig hilsen Marianne

 

 

 

 

Rejsen inkluderer

 • Alle flyforbindelser med skatter og afgifter
 • Transport af golfbag
 • Alle transfers
 • Alle beskrevne hotelophold i dobbeltværelse med morgenmad
 • Golf La Colina og Pilará - Jack Nicklaus Golf, New Man Golf og Itanhanga Golf - Rio.
 • Velkomstmiddag, frokost under sejlturen i Buenos Aires og samt afskedsmiddag, ekskl. drikkevarer.
 • Byrundtur i Buenos Aires, og Rio
 • Iguazú - 2 dage med lokal Guide med besøg både på den brasilianske og argentinske side
 • Tangoshow med 3 retters menu inkl. vin.
 • Gaucho - pampas experience - inkl. middag med vin

per person i dobbeltværelse

kr. 25.780,-
 • I prisen indgår ikke personlige forsikringer, drikkepenge eller lignende, samt eventuelle udgifter til Caddy eller buggy.
 • tillæg for singlerejsende kr. 7.950
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af