Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Buenos Aires, Iguazú og Rio de Janeiro 15. februar – 2. marts 2023

15. februar - 2. marts 2023

Information

Oplev det bedste Brasilien og Argentina har at byde på. Fra den legendariske Copacabana strand i Rio de Janeiro, den hyggelige Argentinske hovedstad Buenos Aires, hvor vi bl.a. skal høre den spændende fortælling om Evita, og til de storslåede 268 vandfald i Iguazu, på grænsen mellem Argentina, Brasilien og Paraguay.

På turen skal vi spille nogle af de mest fantastiske golfbaner, regionen har at byde på, smage på fremragende lokale vine og spise traditionelle sydamerikanske middage, med de overvældende op til 1 kg store bøffer det argentinske køkken kan byde på.

Galleri

Om denne rejse

Januar kan være meget varm i Sydamerika, vi har derfor valgt at lægge næste rejse i anden halvdel af februar så skulle vi kunne holde temperaturen omkring 26-28 grader.  Efter 4 grupperejser med stort set samme indhold, har vi ændret lidt på turen, idet vi bruger nogle flere dage i Buenos Aires, så vi får tid til  en extra runde golf og en hel dag hvor vi skal ind på Pampassen og opleve “gauchos” lave  rideopvisning, og lære os lokale danse, medens et kæmpe bål  steger  de  gigantiske 1 kg. bøffer. Vi skal på Citytour,  og en lang rundtur i deltaet, som  slutter  af med, at vi sejler de 20 sømil fra North delta og ind til Buenos Aires centrum. Intet besøg i Buenos Aires uden tango. Vi skal til det historiske tangoshow med 3 retters menu og fri vin, men starter med en hyggelig undervisning i en time med to af de professionelle dansere.

Rundrejsen i Buenos Aires,  indledes med en  citytour hvor vi  skal lære meget mere om landets spændende og dramatiske historie, især om den revolutionære  periode hvor “Evita” mere end nogen anden skabte en stemning, som førte til demonstrationer for og imod, hendes ægtefælle, blandt andet omkring Casa Rosada, hvor President Peron og Evita lod sig hylde af de “skjorteløse” efter at have afsat militærjuntaen.

Evita er blevet et globalt begreb, som fortsat har enorm interesse. Myten om Evita er – som det så præcist er sagt – bestøvet af det stof, som kun supernova-stjerner er skabt af. Fattigdom, fornedrelse, sex, glamour, idealisme, brutalitet, revolution. Luder, måske, men madonna for et helt land.

Vor lokale guide hjælper os igennem historien, som naturligvis slutter ved hendes grav i La Recoleta. Vi skal besøge det historiske kunstnerkvarter San Telmo, hvor tangoen udøves på gadeplan, med aktive lokale tilskuere. Vi skal  besøge Boca  kvarteret hvor Argentinas mest berømte fodboldhold  “Boca Juniors” holder til og hvor klodens, måske bedste fodboldspiller Maradonna trådte sine barnesko.

Fra Buenos Aires centrale lufthavn i midten af byen flyver vi direkte til Iguazu Vandfaldene, som ligger, hvor de tre lande Paraguay, Brasilien og Argentina grænser op til hinanden. Vi har 3 dage her, så vi får tid til for at gennemgå denne helt uforglemmelige oplevelse uden tidspres, både fra den argentinske og brasilianske side.

Efter besøget i Iguazu, flyver vi direkte til Rio de Janeiro og lander i den lufthavn, som ligger midt i byen – her venter en af de mest imponerende flyveoplevelser, man kan tænke sig. Landingen foregår med Sukkertoppen, det markante høje bjerg som ligger hvor Copacabana starter på den en side og utrolige 36 meter høje Corcovado statue på den anden.

På Copacabana bliver der fin tid til at nyde strandlivet, vi skal på en by rundtur, til Corcovado og vi skal spille golf på den fine Itanhanga bane. Vort hotel ligger direkte til den berømte strand. Vi holder øje med fodboldprogrammet er der mulighed for en match på Maracana Stadion prøver vi at få det arrangeret, dog som et tillæg til prisen.  I det hele taget prøver vi at have god tid i Rio, så alle kan få den fulde oplevelse af klodens nok mest berømte by og  strand.

Vi flyver med KLM fra København, Ålborg og Billund via Amsterdam til Buenos Aires og retur fra Rio de Janeiro med KLM eller Air France.

 

Rejsen inkluderer

 • Alle flyforbindelser med skatter og afgifter
 • Transport af golfbag
 • Alle transfers
 • Alle beskrevne hotelophold i dobbeltværelse med morgenmad
 • Golf La Colina og Pilará - Jack Nicklaus Golf, New Man Golf og Itanhanga Golf - Rio.
 • Velkomstmiddag, frokost under sejlturen i Buenos Aires og samt afskedsmiddag, ekskl. drikkevarer.
 • Byrundtur i Buenos Aires, og Rio
 • Iguazú - 2 dage med lokal Guide med besøg både på den brasilianske og argentinske side
 • Tangoshow med 3 retters menu inkl. vin.
 • Gaucho - pampas experience - inkl. middag med vin

per person i dobbeltværelse

kr. 25.780,-
 • I prisen indgår ikke personlige forsikringer, drikkepenge eller lignende, samt eventuelle udgifter til Caddy eller buggy.
 • tillæg for singlerejsende kr. 7.950
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af