Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Argentina, Brasilien og Uruguay 29. januar – 13. februar 2020

29. januar - 13. februar 2020

Information

 

Argentina – Uruguay – Brasilien

Interessen for denne rundrejse, har været så massiv, at vi har valgt at afvikle den igen i den kommende vinter i februar måned. Vi skal opleve det bedste af Argentina, Brasilien og Uruguay.

Vi indleder denne rundrejse i Buenos Aires, hvor vi naturligvis skal se alle de berømte historiske bygninger – naturligvis Casa Rosada, hvor President Peron og Evita lod sig hylde af de “skjorteløse” efter at have afsat militær juntaen.

Evita er blevet et begreb, som fortsat har enorm interesse. Myten om Evita er – som det så præcist er sagt – bestøvet af det stof, som kun supernova-stjerner er skabt af. Fattigdom, fornedrelse, sex, glamour, idealisme, brutalitet, revolution. Luder, måske. Madonna for et helt land.
Vor guide hjælper os igennem hele historien, som naturligvis slutter ved hendes grav i La Recoleta.

Galleri

Om denne rejse

Evita er blevet et begreb, som fortsat har enorm interesse. Myten om Evita er – som det så præcist er sagt – bestøvet af det stof, som kun supernova-stjerner er skabt af. Fattigdom, fornedrelse, sex, glamour, idealisme, brutalitet, revolution. Luder, måske. Madonna for et helt land.
Vor guide hjælper os igennem hele historien, som naturligvis slutter ved hendes grav i La Recoleta.

Nationalforsamlingen, Metropolitan Cathedral, hvor Pave Francis holdt til, med udsigt over 5. maj pladsen  med  Casa Rosado, men også det mere folkelige islæt i La Boca, hvor Diego Maradona voksede op og blev klodens bedste fodboldspiller. Kvarteret omkring arenaen med plads til 80.000 tilskuere, består af beskedne huse, men med masser af restauranter, hvor tangodansen praktiseres på åben gade. Vi skal også overvære den forførende dans helt professionelt, medens vi indtager en 3 retters menu og efterfølgende får et kort kursus af en af danserne. Det gør os næppe klar til “Vild med dans”, men hjælper da lidt på vej.

Vi har i år indlagt en heldagsudflugt til Rio Platas delta, hvor vi skal sejle rundt i et rigtigt fint træskib, medens vi får serveret en ægte asado og/eller entrecote med den berømte Chimichurri  sovs, som minder lidt om den franske “sauce chien”, som indgår i det caribiske køkken.

Golfen skal også passes, så vi spiller to runder på et par af Buenos Aires bedste baner.

Efter 5 dage i Buenos Aires sejler vi til Montevideo, som ligger på den anden side af Rio Plata, og givetvis ikke er voldsomt kendt i Danmark. Befolkningsmæssigt bor der kun 3,5 millioner indbyggere selvom landet er 4 gange så stort som Danmark, hvilket giver gode forhold, for landets 12 mio. kvæg. Uruguay som på Guarani betyder “floden med de malede fugle'” efter Uruguay River, er udover at være kendt for at have mere end 3 gange så mange kvæg som indbyggere, i moderne tid meget kendt for de mange fantastiske og kontante fodboldspillere landet producerer. Vi skal se byen, spille golf, bade og i øvrigt også her gøre indhug i kødreserverne. I Uruguay er man, om muligt endnu mere rundhåndet, når de store bøffer skal indtages.

Fra Montevideo flyver vi til Iguazú-vandfaldene, som ligger i trekanten imellem Argentina, Brasilien og Paraguay. Har du set Niagara Falls og er blevet imponeret, har du set Victoria Falls og er blevet imponeret, kan du roligt samle kræfter til denne oplevelse. De hundredevis af vandfald i alle størrelser, over lange store strækninger er måske den største naturoplevelse du vil få. Vi har tre dage i Iguazú, så har du ikke fået nok af en heldags vandring, på både den brasilianske og argentinske side, er der tid til en ekstra tur, hvis du da ikke vælger at spille en runde golf på Bourbon banen. Med de tre lande grænsende op til hinanden, har byen en helt særlig atmosfære. En art nybygger stemning, måske som da “Det vilde Vest” blev indtaget i USA.

Rejsen slutter i Rio de Janeiro, som er næste stop på turen. Vi har 4 dage med base på Copacabana stranden, hvor vort hotel ligger, og hvor du har udsigt til “Pan Azucar” eller sukkertoppen som vi kalder den på dansk.  Det er to meget høje bjerge, forbundet med en kabelbane. Lider du af højdeskræk vil vi stærkt anbefale at du bliver på stranden. Udsigten fra kabelbanen er eventyrlig, og giver udsigt til Corcovado statuen (Kristus med udstrakte arme), Copacabana og de andre berømte strande Ipanema og Leblanc. Her bliver også tid til en runde golf, og er der en fodboldkamp på Maracanã Stadion, kan vi arrangere et besøg der.

Læs hvordan en af vore gæster på den netop afsluttede rejse, oplevede turen:

 

Kære Valdemar.

 

Allerførst tusind tak for en dejlig tur.

Jeg synes flyrejsen til Buenos Aires var super, og vi var glade for vores opgradering.

BA var en rigtig dejlig stor by, godt hotel. Især placering med gåafstand til de store seværdigheder og havnen var super. Fællesspisningen var god, og bøffen så stor som du havde lovet, måske en lidt lang køretur.

Den guidede tur rundt i BA var rigtigt god og med en meget engageret og sød guide. Tangoaftenen var også rigtig fin, vi manglede dog tangoundervisningen. Ikke at det gjorde så meget, men så skal du bare slette den del af programmet, eller skrive at det finder sted, hvis det kan lade sig gøre.

Golfbanerne i BA var fine, det var dog nogle andre end dem der var annonceret og der manglede generelt mulighed for at komme på ”driving range”. Det er der nogen, der går meget op i, så det bør nok nævnes i programmet.

Men alt i alt BA var bare helt fantastisk, og alt rigtig flot arrangeret, især var sejlturen med frokost på grill, sammen med nogle rigtig dejlige mennesker, en dejlig oplevelse.

Sejlturen til Montevideo og efterfølgende bustur virkede lidt lang, men kun fordi Montevideo var en oplevelse. Dejlig by, super guide og god rundtur. Super hotel, mad og vin. Og golfbanen her var helt sublim, med en flot udsigt fra mange af hullerne.  Her kunne man godt have været en dag ekstra.

Flyvetur tilbage til BA og derefter til Iguazu var fin, og her blev vi mødt af en hel fantastisk guide. José er et helt utroligt menneske, som var hjælpsom ud over alle grænser, vidende om hele området og en sympatisk person.

Iguazu, var også imponerende flot. Vi så Niagara forrige år, og Iguazu er bare så meget større og flottere. Det var super at vi fik oplevet det fra begge sider, det var to helt forskellige views. Hotellet var super, især nød vi swimmingpoolen, og også her var golfbanen fantastisk god. Men det var godt nok varmt at spille den dag.

Rio med flot indflyvning og igen en super guide. Et fantastisk hotel, den tagterrasse med bar og swimmingpool, og den smukke udsigt til Copacabana, det fås bare ikke bedre. Super guidet tur til Kristus statuen på Corcovado, og dagen efter var der nogen der betalte guiden til at tage en tur op til Sugarloaf, det var også en rigtig god tur. Vi tog en tur rundt med hop-af-hop-på bussen. Det var også fint, men lidt skræmmende. Rio er en lidt barsk by. Så jeg vil foreslå dig, at lave en aftale med guiden, og lave nogle turpakker, som man kunne tilmelde sig til (mod ekstra betaling)

Golfbanen i Rio var en af de flotteste på turen.

Så alt i alt var det en rigtig dejlig tur, som opfyldte alle mine forventninger og mere til, og til en rigtig god pris. Det er helt sikkert, at vi skal med på mange flere ture med dig, og vi glæder os til at du en dag er med.

Vi har allerede kigget på Verona, her må vi helt sikkert med næste år. Vi holder øje med din hjemmeside, og hvis du laver noget helt nyt, må du meget gerne kontakte mig.

 

Kærlig hilsen Marianne

 

 

 

Det foreløbige program ser ud som følger, ændringer kan forekomme.

Dag 1:
Afrejse fra København med KLM via Amsterdam til Buenos Aires.

Afrejse kl. 17.25.

Dag 2:
Vi lander i Buenos Aires næste morgen Kl. 06.45.

Check in på Hotel Amerian**** Downtown BA. Midt I det mest populære shopping-område i byen.

Det har været en lang flyvetur, så vi slapper af frem til frokost.

13.00 mødes vi i receptionen og tager vor engelsktalende guide os på en tur rundt i den historiske del.af byen  Casa Rosada, San Telmo, La Boca, Recoleta og meget mere, skal opleves.

Vi går en del, men bruger også lokale busser. Vi stopper i San Telmo for en tapas, medens vi nyder tango-danserne kaste sig ud i den inciterende dans på gaden.

kL. 20.00  Samles vi om en velkomstmiddag, så vi  kan få lært hinanden bedre at kende. Vi skal spise middag i “Los Platitos”, en ægte argentinsk restaurant, med kød uden begrænsning og fri vin til maden fra berømte Malbec.

Dag 3:
Deltaet til Rio de Plata er blevet et  meget populært udflugts mål. Ufatteligt smukt med masser af små og store floder og et omfattende dyreliv. Vi skal ud og sejle på en fin gammel træbåd ved navn Bruma, sejle rundt og opleve den utroligt smukke natur, medens kokkene ombord tilbereder en ægte asado (rigtig stor bøf) til os. Vi er tilbage hen under aften.

Dag 4:
Efter morgenmaden hentes vi og bliver i bus kørt til  Argentinas Augusta, herlige Martindale. Det er en privat bane, men vor partner i Buenos Aires Kim Greiner, som også bliver jeres guide, har været i stand til at få klubben til at åbne sine døre for os.

Eftermiddagen på egen hånd. Vi anbefaler en gåtur i de hyggelige indkøbs gader omkring hotellet, især ” Florida ”  – som vel nærmest kan sammenlignes med Strøget i København.

Til aften anbefaler vi man prøver en historisk restaurant i centrum, hvor reglen er den, at kan du spise en bøf, som vejer ca. 1 kg er  retten gratis – det er der nu ingen af vore gæster, der er lykkedes med endnu. Men måske et forsøg værd.

Dag 5:
Efter morgenmaden skal vi spille golf på La Orqidea Golf Club. Klubben er berømt for at udklække de bedste golfere i Argentina, Roberto de Vicenzo og Grillo, har trådt deres barnesko her. Det bliver en god oplevelse  på en fin parkbane.

Om aftenen skal vi til Tango show med middag og drikkevarer inkluderet.

Dag 6:
Vi tjekker ud af vort hotel og kører til den havn, skibet der skal tage os til Uruguay anløber. Det er en rimelig kort sejltur, ca. 1 time og 10 minutter, og tager os til Carmelo  som  ligger lige på den anden side af Rio Plata. Vi kører med bus til Montevideo, ca. 1.5 time og tjekker ind på Hotel  Erimitage**** som ligger tæt ved en fin badestrand og byens centrum.

Dag 7:
Efter morgenmad køres vi til den historiske Golf de Uruguay bane, som ligger 10 minutter fra vort hotel.. Eftermiddagen bruger vi til en City Tour og får set de vigtigste monumenter i byen. Aftenen på egen hånd.

Dag 8:
Vi skal til lufthavnen og flyve til Iguazú-vandfaldene, som ligger på grænsen imellem Argentina, Paraguay og Brasilien. Vel fremme nogle timer senere, tjekker vi ind på det velbeliggende hotel Wyndham Golden Foz****.  Slapper af om eftermiddagen ved hotellets pool, måske går en tur i den ganske spændende by, eller ned til floden, som har Paraguay på den anden side

Dag 9:
Hele dagen afsat til at være ved de 268 vandfald som udgør Iguazú. Vi skal se både den argentinske og brasilianske side, og for de der har lyst, en sejltur på floden, helt op under de vilde vandmasser. En dag for livet.

Dag 10:
En fridag i den vidunderlige atmosfære i Iguazú. Her er en golfbane, som desværre sidste år ikke var i så god stand. Hvis den er OK i år får vi tid til at spille en runde. Har du lyst til at besøge vandfaldene igen, arranger vi det.

Dag 11:
Vi flyver til Rio de Janeiro og lander i den fantastisk smukt beliggende lufthavn i centrum af byen. Man får næppe flottere syn af den berømte Sukkertop og Corcovado (Kristusfiguren) end når man flyver ind over byen til denne lufthavn.

Vi tjekker ind på Copacabana i vores hotel, direkte til den berømte strand. Vi foreslår en fælles middag på en restaurant ved stranden.

Dag 12:
Dagen skal bruges på at lære byen at kende. Vi tager på en City Tour, som dækker de mest interessante dele af byen.  Stranden kalder for alvor, så eftermiddagen vil nok blive brugt på Copacabana. Har du mod på en frisk gå tur, er Ipanema lige om hjørnet.

Dag 13:
Tid til at nyde livet på Copacabana, Ipanema eller Leblanc strandene. De tre strande er lokalt anset som meget forskellige i relation til det publikum, som kommer her. Copa er for alle – unge og gamle, Ipanema vokser et niveau, man skal helst se ud som hende fra den berømte sang og Leblanc toppen af poppen, med de dyreste hoteller og private boliger  som opland til stranden.

Dag 14:
Vi spiller en tidlig runde golf på Itanhanga Golf, som kun ligger ca. 10 km fra vort hotel.

Kl. 20.00 Afskedsmiddag på Copacabana.

Dag 15:
Nyd dagen på stranden eller få det sidste indtryk af denne, kloden måske smukkest beliggende by. Det er vel kun Sydney og Cape Town, som kan nærme sig denne enestående beliggenhed.

Vi skal tilbage til Danmark flyafgang kl. 21.50

Dag 16:
Ankomst i København kl. 18.10

Bestil eller hør mere om rejsen

Rejsen inkluderer

 • Alle flyforbindelser med skatter og afgifter
 • Transport af golfbag
 • Alle transfers
 • Alle beskrevne hotelophold i dobbeltværelse med morgenmad
 • Golf på St. Andrews, Los Olivos, Golf de Uruguay, Bourbon Golf Iguasu & Itanhanga Golf - Rio.
 • Velkomstmiddag, frokost og afskedsmiddag, ekskl. drikkevarer.
 • City udflugter i Buenos Aires, Montevideo og Rio
 • Heldags arrangement i Iguazú, med besøg både på den brasilianske og argentinske side
 • Tangoshow med 3 retters menu inkl. vin.

per person i dobbeltværelse

kr. 24.680,-
 • I prisen indgår ikke personlige forsikringer, drikkepenge eller lignende, samt eventuelle udgifter til Caddy eller buggy.
 • tillæg for singlerejsende kr. 7.950
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af